Nadia teab, et päevade ajal seksimine aitab naiste kõhukrampe leevendada ja julgustas naisi lahkuma partnerite kõrvalt, kel sellega probleeme on.

Kirjeldades üht hiljutist vestlust sõbrannaga, meenutas Nadia, kuidas too oli öelnud: "Mulle meeldib päevade ajal seksida. Mu peikale ei meeldi. Ta ütleb, et see on vastik." Oma sõbranna pihtimuse üle muretsedes, guugeldas ta järgnevat: "mu poiss-sõber ei puuduta mind päevade ajal" ja ta oli ehmunud, kui ta arvutiekraanile ilmus 11.8 miljonit vastet.

Kuigi Nadia tõdeb, et me ei tohiks iial survestada oma partnerit tegema midagi, mis temas ebamugavust tekitab, on päevade ajal seksimisest hoidumine siiski suur ohumärk. "Kui oled oma partneri jaoks füüsiliselt ebameeldiv lihtsalt seetõttu, et su kehaga toimuvad loomulikud protsessid, ei peaks sa temaga tõenäoliselt suhtes olema," põrutas ta.

Seejärel tõi ta välja 2011. aastal avaldatud uuringu, kus avastati, et naised, kes suhtusid oma mensturatsiooni negatiivsete tunnetega, olid kogenud meeste poolt nende tõttu hukkamõistu. Lisaks selgus uuringust, et need meessoost partnerid kirjeldasid päevade ajal seksimist kui "räpast" ja "rõvedat". "Reaalsuses on menstruatsioon üks naise keha kõige imelisemaid protsesse," selgitab ta ja lisab, et mehed, kes seda ei mõista, ei ole väärt ühegi naise aega.