1. Võta valgetest öödest viimast

Isegi, kui sa pole kõige sentimentaalsem naine maailmas, siis veidi romantikat ei tee kunagi liiga. Tegelikult tundub, et mida vanemaks me saame, seda rohkem muutuvad kohtingud eelmängu osaks. Valged ööd pakuvad palju võimalusi aja veetmiseks — piknik pargis, pokaal veini tagaaias, jalutuskäik promenaadil. Järgmine kord töölt otse koju minemise asemel kraba oma partner kaasa ja looge mõned kvaliteetsed suvised mälestused!

2. Pane oma mänguasjad külmkappi

Kui sekslelud kuuluvad sinu magamistuppa ja sulle meeldib eksperimenteerida, siis soovitame katsetada lelude külmkapis jahutamist. Eriti hästi töötab see lustakas nipp klaasist mänguasjade peal. 15-st minutist külmkapis piisab, et sind ja su partnerit uutele elamustele tutvustada. Veenduge ainult, et lapsed vahepeal külmkapi kallale ei roniks!

3. Katsetage magusa maitsega libestit

Piña Colada tuli meile esimesena pähe, tegemist on siiski tõelisest suvise ja magusa maitsega? Pane oma kujutlusvõime tööle, suviseid maitseid on nii palju!

4. Tantsige paljalt voodis

Loodetavasti magad sa ikka paljalt ja kui sa seda veel ei tee, siis sa tõesti võiksid! Alasti magades hingab keha rohkem ja sa puhkad paremini välja. See on hea ka sinu sekselule, sest keset ööd üles ärgates on su partneri paljas keha juba sinu vastas. Juhul kui seksimiseks on suvel liiga palav, siis oma jalgu ristates puudub otsene kontakt ülakeha vahel, tänu millele jääb ruumi hingamiseks. Naudi sügava penetratsiooni võlusid ilma higise ja kleepuva kehakontaktita.

5. Ostke omale täiskasvanute mõõdus täispuhutav bassein

Paratamatult ei jää suvel piisavalt aega rannaks või spaaks. Olgem ausad, nendes kohtades seksimine pole just kõigile, aga oma tagaaias basseinis — meile see mõte meeldib! Tellige omale kallimaga üks suur täispuhutav bassein ja peale seda, kui lapsed on lõpuks nõus veest välja tulema, on teie kord. Lõbu on garanteeritud!

6. Otsi Youtubest videoid ookeanist

Või miks mitte hoopis vihmametsast? Pange video telekast käima ja võimalusel ühendage see võimsa helisüsteemiga. Järgmine reisisihtkoht? Eksootiline naudingutemaa!

7. Toitke üksteisele arbuusi

Arbuusihooaeg kestab maist septembrini, tegemist on tõeliselt maitsva suvise delikatessiga. Kuigi arbuus koosneb 92 protsenti veest, siis seal leidub ka A- ja C-vitamiini, mis parandavad südame tervist ja alandavad lihaspingeid.

Arbuusi kutsutakse ka naturaalseks viagraks, tänu selles leiduvale aminohappele tsitruliin — see aitab lõõgastuda ja laiendab veresooni. See tähendab intensiivsemaid orgasme ja sinu partnerile paremat sooritust. Aeg on minna turule arbuusi järgi!

8. Minge oma tagaaeda matkama

Telk, head suupisted, muusika ja sinu kallim. Oma tagaaias telkimine on odav, aga lõbus meelelahutus. Kasutage ka taskulampi, et pimedas üksteise kehasid avastada ja meeldivalt aega veeta.

Nii vähe ongi kvaliteetsete mälestuste loomiseks vaja.

Allikas: Xonecole