Sa väldid temaga seksimist nii palju kui võimalik: seks on suhetes ikkagi oluline ja kui sa selle tegemist väldid, siis ei ole ju tegu õige asjaga.

Sa tunned, et aja veetmiseks on palju paremaid viise kui seks: ega kogu aeg ei peagi voodis mürama, aga kui sa seda üldse ei viitsi teha, siis kas sellel suhtel on tulevikku?

Sa ei jõua peaaegu kunagi või mitte kunagi orgasmini: paljud naised kannatavad suhetes, kus nad ei koge iialgi täielikku rahuldust. Aga mis suhe see selline on? Me kõik oleme väärt orgasme.

Sa teeskled orgasmi: eelmisest punktist veelgi hullem saab olla vaid see. Kui sa ei julge oma partnerile isegi mitte tunnistada, et sa ei saanud orgasmi, siis on midagi ikka väga mäda.

Sa pigem katsuksid ennast ise kui laseksid temal seda teha: muidugi on tore ka isennast rahuldada, aga kui sa ei soovi üleüldse, et tema käed leiaksid koha sinu kehal, siis see ka ei kõlba ju kuhugi.

Sul pole enam kirge: alguses oli, aga enam ei ole. Eks selle kallal saab tööd teha, aga enne tuleb hästi järele mõelda, kas sa üldse soovid seda enam parandada.

Sa mõtled seksi ajal kellelegi teisele: ehk siis sa lihtsalt lamad seal ja lased oma kaaslasel kogu töö ära teha, samal ajal unistades, et ta oleks keegi teine ning katsuks sind hoopis mujalt? See ei ole ju õige asi.

Sa seksid ainult selleks, et tema oleks õnnelik: aga sinu õnn? Kas see tõesti ei loe sinu jaoks midagi? Vahva, et hoolid kellestki nii palju, et soovid talle ainult kõike head, aga iseennast ei saa ju selle ajal ära unustada.

Sul ei ole temaga üldse tore, ei voodis ega kuskil mujal: suhe ei pea tähendama ainult ränka vaeva, see on koosolemise vorm, kus inimesed võiksid hästi läbi saada ja teineteist nautida, ning kui nad seda teha ei saa, siis nad ei olegi loodud koos olema.

Allikas: Thought Catalog