
Nädalavahetuse saabumist on alati hea tähistada mõne maitsva, ent samas tervisliku tordiga. Figuurisõbrad jagavad retsepti!
Nädalavahetuse saabumist on alati hea tähistada mõne maitsva, ent samas tervisliku tordiga. Figuurisõbrad jagavad retsepti!
Vaja läheb:
Kolmekihilist tordipõhja (pruun)
Niisutamiseks 3-4 sl õunamahla
Täidis:
300 g vaarikaid
Keedukreem:
250 ml piima
3 sl kakaopulbrit
3 sl suhkrut
2 sl maisitärklist
125 g kohupiimapastat
40 g riivitud šokolaadi
1. Eralda tordipõhja kihid üksteisest.
2. Keedukreemi valmistamiseks kuumuta piim. Sega kakaopulber, suhkur ja maisitärklis, lisa piimale ja kuumuta tasasel tulel pidevalt segades kuni segu pakseneb. Lase veel 2 minutit vaikselt podiseda.
3. Lase keedukreemil jahtuda toatemperatuurini. Sega juurde kohupiimapasta, soovi korral maitsesta täiendavalt suhkruga.
4. Aseta tordipõhja alumine kiht serveerimisalusele, niisuta õunamahlaga. Määri peale 3 sl keedukreemi ja kata poole koguse vaarikatega.
5. Aseta peale teine tordipõhi, niisuta õunamahlaga, määri peale 3 sl keedukreemi ja kata ülejäänud vaarikatega.
6. Aseta peale kolmas tordipõhi, niisuta ja kata pealt kui ka külgedelt ülejäänud keedukreemiga.
7. Kaunista riivitud šokolaadiga. Lõika 12 tükiks.