Retsept: pardi rinnafilee punase veini kastmes ja sinihallitusjuustu pirniga
Restorani Bonaparte kokad annavad pühadelauale ühe luksusliku retsepti. Hõrk pardifilee viib tõesti keele alla!
Pannil praetud pardi rinnafilee punase veini kastmes ja sinihallitusjuustu pirniga
700 g pardi rinnafileed
Pruunistada part mõlemalt poolt pannil 30 sekundit.
Küpsetada ahjus 180C juures 15 minutit
Ahjus küpsetatud pirnid sinihallitusjuustuga
4 värsket pirni
100 g sinihallitusjuustu
safranit, valget veini
Koorida pirnid ja keeta safrani ja valge veini siirupis kuni
pirnid muutuvad kollakamaks
Uuristada väike süvend pirni sisse ja lisada sinihallitusjuust.
Küpsetada ahjus 10 minutit
Punase veini kaste
2 dl Demi Glace
1dl punast veini
25g võid
1tl peenestatud rosmariini
musta pipart
Keeta vein potis kuni alkohol aurustub, lisada Demi Clace.
Keeta kuni pool kastmest välja aurustub, lisada maitseained.