Pannil praetud pardi rinnafilee punase veini kastmes ja sinihallitusjuustu pirniga

700 g pardi rinnafileed

Pruunistada part mõlemalt poolt pannil 30 sekundit.

Küpsetada ahjus 180C juures 15 minutit

Ahjus küpsetatud pirnid sinihallitusjuustuga

4 värsket pirni

100 g sinihallitusjuustu

safranit, valget veini

Koorida pirnid ja keeta safrani ja valge veini siirupis kuni

pirnid muutuvad kollakamaks

Uuristada väike süvend pirni sisse ja lisada sinihallitusjuust.

Küpsetada ahjus 10 minutit

Punase veini kaste

2 dl Demi Glace

1dl punast veini

25g võid

1tl peenestatud rosmariini

musta pipart

Keeta vein potis kuni alkohol aurustub, lisada Demi Clace.

Keeta kuni pool kastmest välja aurustub, lisada maitseained.