Enne kui toome teieni võitja, lugege žürii esimehe disainer-stilist Kirill Safonovi kokkuvõtet:

Siin on väga palju huvitavaid tüpaaže. Ma pole konservatiivne, aga kui stiilist rääkida, siis selleks sobib kõige rohkem TATJANA: Arvan, et see on väga klassikaline, meenutab ABBA-stiili, 70ndate diskot. Väga korrektne ja õige suvine värvigamma. Ilusti blondeeritud juuksed, korralik jakk, värske helesinine kleit.
Mida võiks muuta? Kingad võiks moodsamad valida, teise kinganinaga. Valentina kingadel on terav nina, aga see oli paar hooaega tagasi moes. Meie poodides on päris hea valik, nii et peaks leidma küll. Teine asi on jakk — liiga pikad varrukad, võiksid lühemad olla.
Aga muidu on väga stiilne ja õige kuju. Päikeseprillid annavad näole huvitava aktsendi. Valge kott harmoneerub teiste valge asjadega. Isegi lilled paberis ei häiri.

Ära märgin veel kaks võistlejat:
AIVAR: väga sümpaatne. Eesti mehed kardavad eksperimenteerida. Nad mõtlevad, et see, mis neil seljas, on alati õige ja niimoodi peab olema. Aivar on hea näide sellest, kuidas mees võiks ka julgem olla, rohkem katsetada. Ühes küljest näeme väga klassikalist siluetti. Teisest küljest ei karda Aivar värve, ta teab, millised värvid on moes. Väga suvine ja positiivne.
MARET: väga puhas ja lakooniline kuju. Tume, lühike kleit näitab väga ilusti figuuri. Ilmselt teab ta, kuidas ennast välja käia ja millised riided talle sobivad.
Edu Maret!

Loodetavasti annavad Kirlli tähelepanekud indu juurde. Žürii valikul saab Haust Collectioni 500-kroonise kinkekaardi Aivar. Võitjaga võetakse ühendust.

Julget stiilivalikut järgmisteks kordadeks!

Jaga
Kommentaarid