Riietusele Anastasia rõhku ei pane. Rõivavalik kapis on kesine. Kitsa kapi paarilt riiulilt võib leida vaid t-särke, paar kampsunit ja teksad. Seevastu tema kapipõhjast avastas saatejuht Anu Saagim kuhjade kaupa
glamuurseid saapaid ja käekotte. Lademes kotte nähes ahhetas Anu, et ISEGI tema ei vaheta iga päev käekotte. Üks üllatus järgnes teisele.

Voodialune oli Anastasial aga meigitarbeid täis. Neid oli tal, nagu ühel korralikul teismelisel ikka, niivõrd palju, et nendega oleks saanud tervet salongi varustada. Kapis valitseva tegeliku olukorra ja Anastasia glamuursetesse aksessuaaridesse peidetud unelma karjuvat vastuolu vaadates, oli otsust teha kerge. Stilist Ženja Fokini missiooniks oli see kõik kokku kõlama ning sobima panna.

Foto: Sven Tupits / Fotogeen

Baltika Moetänaval tehti otsustavad tiirud ja otsiti välja kõik, mis teeb Anastasiat säravamaks ning naiselikumaks. Just see oli nii tüdruku enda kui ka tema peigmehe suur soov.

Kuna Anastasia kandis juukseid pidevalt kinni, andis juuksur Liisi Lõhmus nõu, kuidas väga madalat juuksepiiri õige lõikusega varjata saab. Selgus, et näo ette tükkivaid juukseid ei ole tegelikult kuigi raske kontrollile allutada. Meigikunstnik Reet maalis Anastasia niigi imekaunid silmad hurmavalt võrgutavaks.

Anastasia peigmees oli oma pruudi uuest välimusest nii vapustatud, et ta peole teda vist küll enam üksi ei lase.