Kuidas tagasi algusesse:

Siniste treener Peeter on hämmastunud, et välja hääletati Katrin ja mitte Andrus P. Andrus küll jaksab juba neli minutit järjest kõndida, kuid ei osale endiselt trennides ja väidab, et järgib oma meetodit. Meeskonnakaaslased tunnistavad, et Andrus on meelelahutaja, kes hoiab kõigi tuju üleval ja kelleta oleks igav, kuigi vahest viskavad tema labased naljad üle. Aga nagu ütleb Andruse toanaaber Andrus O: „Aga vihastada on tola peale võimatu, isegi kui tahaks.“

Sinine meeskond on sisemiselt lõhestunud. Immuunsuse saavutamiseks söödud praad on rikkunud Anu suhted meeskonnakaaslastega. Anule tundub, et teised üritavad end tema arvelt upitada ja ta otsib nüüdsest rohkem treeneri seltsi. Naistele ei jää tähele panemata, et Anu on Peetrisse armunud. Anu ise seda ei tunnista.

Punase meeskonna Inge ja Andrus O. tunnistavad, et neil on nälg. Andrus O. kardab, et ta ei suuda kodus samamoodi jätkata: „Võtad ühe tüki ja siis võtad teise ja siis ongi magu punnis, hea magama minna.“ Ka Jaanika arvab, et kodus läheb raskeks: „Issand, ma ei kujuta ette elu ilma hapukooreta.“

Purjetamisvõistlus tuulisel ja pilvisel suvepäeval hirmutab meeskondi, vaatamata sellele, et kapteniteks on kutsutud Eesti tuntud purjetajad — Alar Volmer ja Piret Pomerants. Sinise meeskonna Andrus P. katkestab võistluse, sest tal hakkab halb. Võistlusest tunnevad mõnu vaid Tiiu ja Andrus O. ning punane meeskond võidab. Punased arvavad, et nad võitsid sellega senini parima auhinna — kaatrisõidu unistuste õhtusöögiga päikeseloojangul.

LAHUTUSPIDU VIINA JA TORDIGA

Andrus P. korraldab samal õhtul suure peo, et tähistada oma abielulahutust. Ta kasutab juhust, et teha läbi teleekraani abieluettepanek oma noorele elukaaslasele. Laualt ei puudu seapekk, viin ega koogid. Pole kedagi, kes suudaks kiusatustele vastu panna. „See õhtu õpetas tegelikult, et me pole üldse tugevad, me ei ole võimelised vastu panema nendele ahvatlustele,“ tunnistab Inge.

Enne kaalumist peab punane meeskond otsustama, kes nende meeskonnast peab minema sinisesse meeskonda, et tasakaalustada meeskondade liikmete arvu. Kokkulepet ei saavutata, mistõttu korraldatakse salajane hääletus. Sinisesse meeskonda peab minema Jaanika. Jaanika on löödud ning tema meeleolu ei paranda sugugi kaalumise tulemus, sest selgub, et ta võtab juurde 2 kg. Suur pidu on sama halvasti mõjunud Andrus P. kaalule, sest ka tema võtab allavõtmise asemel juurde.

Sinine meeskond kaotab kaalumise ja peab taas minema hääletusruumi. Anu on kindel, et välja hääletatakse Jaanika, sest ta ei meeldi kellelegi ning võttis kõigele lisaks kaalus juurde. Hääletus näitab siiski midagi muud. Anule ei andestata eelmise nädala käitumist ning ta hääletatakse üksmeelselt välja. Anu ei kahetse midagi. Ainuke, keda ta igatsema jääb, on Peeter:“ Mul ei ole kahju siit ära minna, aga see on kurb, et treenerit ei ole enam kõrval.“ Ülejäänud meeskonnaliikmed on rahul, sest Peetri ja Anu üha suurenev lähedus on hakanud neid treenimisel segama.

ANU -0,9 kg
TIIU -1,5 kg
ANDRUS A -1 kg
HEIDY -1,7 kg
JAANIKA +2 kg
ANDRUS P +0,5 kg
INGE -1,1 kg
ANDRUS O -2,7 kg

Sel nädalal võttis punane meeskond alla 6,3 kg ja sinine meeskond koos uue liikmega — 100 grammi. Kokku võeti alla 6,4 kg.