Püstita eesmärke ja saavuta neid!

Kasuta vallaliseaega ära, sest see on parim moment üldse, et püstitada endale uusi eesmärke ja nende nimel ka pingutada. Kui oled unistanud reisimisest või uue keele õppimisest, siis nüüd on sul vaba aega, mida sul võib-olla suhtes olles poleks. Nüüd on sinu aeg olla isekas ja just täpselt ainult enda peale mõelda ja teha vaid seda, mida sinu hing ihkab.

Muutu enda parimaks versiooniks!

Vallalisena saad proovida uut spordiala või dieeti, mida oled juba ammu soovinud teha. Nüüd oled sina oma päevakava peremees ning saad selle minutitäpsusega ära planeerida ega pea arvestama mitte ühegi teise inimese soovi ega maitsega. Söö tervislikult, tee trenni, mediteeri, maga ja naudi!

Saad teada, kes sa päriselt oled

Vallalisena veedad rohkem aega omaette ja kui suhtes olles on su soovid ja minapilt kaduma läinud, saad jälle avastada, kes sa oled ja mis sa soovid. Äärmiselt vajalik, et astuda uude suhtesse enesekindlama ja teadlikumana!

Saad keskenduda teistele tähtsatele suhetele

Lisaks romantilistele sidemetele on meil teisigi tähtsaid suhteid – sõbrad ja perekond on kindlasti rõõmsad, kui soovid nendega rohkem aega veeta.

allikas: allwomanstalk.com