Väsinud ema jagab, et püüdis tegelikult külalisi kodus vältida, sest oli kurnatud ja igal pool valitses segadus ning ainus, mida ta soovis teha, oli oma lapsega sidet luua.

Kuid ühel õhtul kostis uksele koputus ja ukse tagant leidis hämmeldunud naine oma mehe vanemad, kes olid mehe poolt kutsutud õhtusöögile. Naine ei olnud kutsest teadlik.

Kuna mees ei teavitanud teda vanemate õhtusöögile tulekust, siis pakkus naine, et nad telliksid midagi, kuid mees nõudis, et ta midagi kodus valmistaks.

Peale seda, kui naine oli neile valmistoitu pakkunud, ütles tema mees, et tegu oli solvavam kui see, kui ta poleks üldse midagi lauale pannud. Naine ei saa mehe pahameelest aru, sest ta tegi midagi kiiret kodus valmis, just nagu mees oli nõudnud.

Serveeritud eine tekitas palju tüli ning ämm ja äi süüdistasid naist, et too hoiab neid nende lapselapsest nii kaua eemal. Paari esimene laps oli sündinud vaid kuu tagasi. Peale vanemate lahkumist tülitses paar edasi ja ka siis keeldus abikaasa pakutud valmistoitu söömast.

"Ütlesin talle, et olen liiga kurnatud, et valmistada nende "traditsioonilisi pidusööke", mida olin sunnitud tema emalt õppima. Ta solvus ja ütles, et ma käitun kurjalt ja lugupidamatult mitte ainult tema perekonna, vaid ka tema kultuuri suhtes," rääkis naine.

Ta lisas, et peale vaidlust läks tema lapsega tegelema, kuid mees vabandas telefoni teel toidu pärast vanematele pea tund aega.

Allikas: Daily Mail