1. Juukselakk aitab niiti läbi nõelasilma ajada

Aga sa võid juukselakki kasutada selleks, et paremini niiti läbi nõelasilma saada. Pihusta natuke juukselakki niidiotsale ja nii ei teki probleeme.

2. Loomakarvade vastu

Kassi- ja koerakarvu on igal pool ja neist ei ole kerge lahti saada. Pihusta juukselakki rätikule ning hõõru sellega kõiki pindu, kus loomakarvu peal on.

3. Muudab sukkpükse tugevamaks

Kui sa ei taha, et su sukkpüksid katki läheksid, siis pihusta lakki sukkadele enne jalga tõmbamist, nii on nad vastupidavamad.

4. Et kingad seest ei libiseks

Pihusta natuke lakki jalanõude sisse, et kingad käies ei libiseks ja ei tekiks ville.

5. Anda metallile sära

Kui su kuld- või hõbeasjad on sära kaotanud, siis sa võid poleerida neid pihustades natuke juukselakki peale ning hõõruda seejärel lapiga.

6. Staatilise elektri vastu

Mõnikord on riided nagu juuksed elektrit täis. Mõned riided liibuvad keha vastu tänu staatilisele elektrile. Selle vastu aitab, kui pihustada juukselakki riietele enne riietumist.

7. Muudab ajalehe paberi pakkimispaberiks

Muuda vanad ajalehed kingi pakkepaberiks, pihustades peale juukselakki. Nii muudad sa paberi tugevamaks ja seda on lihtsam voltida.

9. Et tõmblukk kinni püsiks

Kui sul on probleeme lukuga, mis kogu aeg lahti läheb, siis pihusta lihtsalt lakki peale. See aitab.

10. Kuivanud lillekimbu säilitamiseks

Pihusta juukselakki kuivanud lilledele ja su kimp seisab kauem.

11. Nahktoodete puhastamiseks plekkidest

Juukselaki abil võid sa lahti saada nahast toodete peal olevatelt plekkidest. Pihusta natuke lakki peale ja seejärel hõõru lapiga.

allikas: Kodused Lood