Melbourne'is elav noorpaar oli elevil oma esimese ühise korteri üle ja nagu noortel ikka kombeks, nautisid nad pidevalt, kellaajast hoolimata ja häälekalt, armurõõme. Rõõmu jätkus aga ainult üürikeseks, sest ühel hommikul avastasid nad esikust kirja, mille oli keegi naabritest neile jätnud.

Kirjas seisis: "Kallid naabrid, mul on teile väike palve – palun arvestage, et me kõik elame ühises kortermajas. Mõelge selle peale, kui teie helinivoo erinevaid asju tehes kisub öösel ja varahommikul natuke liiga kõrgeks. Oleme mitmeid kordi hääleka karjumise peale üles ärganud ja kõik meist töötavad ju erinevatel aegadel, mis tähendab, et mõned peavad väga vara hommikul tööle minema. See omakorda tähendab, et hea ööuni on väga oluline!"

Ehkki kiri oli diskreetselt kirjutatud, sai noorpaar kohe aru, millist sorti karjumisele on viidatud. Loomulikult on piinlik tõdeda, et samal ajal kui ise oled ennastunustavalt oma kallimaga armurõõme nautinud, on keegi teine pidanud sinu tegevuse pärast kannatama...