Et viia oma flirtimine uuele tasemele, siis proovi neid kolme nippi, et mehe tähelepanu endale võita.

1. Kanna teistsugust aluspesu

Kas tõesti aitavad vanaema aluspüksid meest võrgutada? Mitte päris. Investeeri hoopis keha trimmivasse pesusse, mida saad kanda tihedalt ümber keha hoidva seeliku või kleidiga. Eesmärgiks ei pea olema saledam välja näha vaid vältida aluspesu jooni riiete all. Trimmiva pesuga saad näidata oma ühtlasi ja siledaid kehakumerusi.

2. Sensuaalsed žestid

Flirtides hoia meeles vanu häid tehnikaid nagu naeratamine ja silmkontakti loomine, kuid lisa sinna juurde ka midagi uut ja põnevat. Näiteks, kui tunned, et juuksesalk on silme ees, siis liiguta see näo eest õrna ja aeglase käepuutega. Usu, ta jälgib iga su liigutust!

3. Kui kohting läheb hästi, saada endast pilt

Flirtimine ei pea läbi saama hetkel, mil kohting läbi saab. Rääkides üllatavatest ja veidi ekstreemsematest nippidest, siis peab mainima alastipiltide saatmist. Kui tunned, et see mees on usaldusväärne, kohting sujus hästi ja tahad, et ta sulle ka peale seda mõtleks, siis saada talle eriline pilt. Ei, sa ei pea kohe täiesti alasti pilti saatma. Tee pilt, kus näitad veidi oma paljast ihu. Proovi näiteks hämaras teha pilt oma rangluust ja võid imestada, kui seksikana see mõjub.

Allikas: Your Tango