Sa leiad iseenda seest õnnetunde, mida sa oled senini otsinud mujalt

Oleme harjunud otsima õnne suhetest, karjäärist, elusituatsioonidest jne. Tegelikult võib tõelist õnne leida ainult iseenda seest, oma sügavast sisimast. Kui otsid seda pimesi asjadest, millest sa arvad, et õnne võiks pakkuda tunned end peagi tühjana ja kõike muud kui terviklikuna.

Kui mõistad, et kontrollid tõesti oma õnne, on seda raskem ohustada ümbritsevate olude või inimeste poolt.

Sa suudad minevikukogemuste üle järele mõelda ja endale oma vead andestada

Meil kõigil on minevik, mille üle me ehk ei pruugi uhked olla, kuid ei saa vaidlustada, et see kõik juhtus. Ühed õppetunnid on teistest raskemad ära õppida, kuid hoolimata kõigest olid nad olulised, vormides meid sellisteks nagu me oleme täna.

Kui sa jääd kinni vihatundesse selle pärast, mida kõike sa enda meelest suhtes valesti tegid või mida tegi valesti sinu kaaslane, ei ava sa kunagi ust õnnele. Me oleme oma elus rahu ära teeninud, seega anna endale andeks.

Jõuad kõige selle juurde, mis pakub sulle rõõmu ning aitab jätkata kirglikult elamist

Kui sa lased viimaks oma minevikust lahti, hakkad sa alateadlikult oma meelt avardama uute kogemuste jaoks. Võib juhtuda, et avastad uusi kirgi nagu reisimine, matkamine, maalimine, kirjutamine, muusika vms.

Võimalik, et enamik neist olid sind köitnud juba lapsepõlvest, kuid teised inimesed või olukorrad võisid sind alla suruda ja sinu arenemist takistada. Selle kaotuste jada katkestamine toob niisugused huvid uuesti päevakorda ning enam ei saa sa neid ignoreerida. Naudi seda aega, mil sa end tõeliselt tundma õpid!

allikas: Yourtango.com