Isegi kõige kavalamad mehed ei suuda alati varjata petmist. Ja õnneks on märke, mis ei peta. Seega, kui sul on tekkinud kahtlused oma mehe suhtes, siis on täiesti võimalik, et sa ei kujuta endale ainult kõike ette ja et su kahtlustel on alust. Millised märgid viitavad sellele, et su mees sind petab?

Ta on eemalolev

Ta hoidub füüsilisest kontaktist, puutub sinuga kokku nii vähe kui võimalik, ei ütle sulle enam midagi ilusat. Kui ta on korraga ilma mingi põhjuseta hakanud sinust eemale hoidma, siis on see ilmselge märk sellest, et midagi on teie vahel korrast ära. Võimalik, et tal on töö juures probleeme või on tal lihtsalt rasked ajad. Aga üldiselt on see märk, et ta on muutunud eemalolevaks selle tõttu, et tal on raske sulle silma vaadates valetada. Kõige parem oleks temaga sellest rääkida. Ütle talle, et sa näed, et ta on hakanud korraga sinust eemale hoidma ja tahaksid mõista selle põhjust. Kõiki mehi see rääkima ei pane aga vähemalt sina oled oma südame pealt ära rääkinud selle, mis sind vaevab ja andnud talle teada, et nüüd on tema kord sulle tõtt rääkida.

Te ei ole enam vahekorras

Kui mees hoidub vahekordadest oma naisega, on see üldiselt halb märk. See ei tähenda tingimata, et ta sind petab, sest mõnikord lihtsalt tekib libiido langus või on põhjuseks mõni muu asi. Räägi oma kaaslasega sellest.

Tal on sageli selliseid kokkusaamisi, mis jäävad hilise õhtu peale

Sa näed teda harva, eriti õhtusel ajal on tal tihti tegemist, koosolekud töö juures, sõbrad jne. Kui te aga peaaegu üldse enam ei kohtu ja harva teineteist näete, võib see olla sellepärast, et tal on keegi teine. Ära hakka detektiivi mängima, see muudaks olukorra ainult hullemaks. Kui ta aga ütleb, et tal on ärilõuna, siis on ilmselt lihtne helistada tema töö juurde ja kontrollida järgi.

Ta on hakanud enda eest rohkem hoolitsema

Kui ta on alati hoolitsenud oma välimuse eest, ei ole sul muretsemiseks põhjust. Kui teda aga enne ei huvitanud suurt see, milline ta välja nägi ja nüüd on ta võtnud kaalust alla, käima rohkem trennis ja ostnud uusi riideid, siis võib see olla märk sellest, et tal on keegi teine. Kui ta sinu arvamust muidugi küsib, siis võib-olla tahab ta sulle meeldida. Kui ta aga on muutunud ilma, et teda huvitaks, mida sina temast arvad, võib see olla kellegi teise pärast.

Ta on soetanud endale uue aluspesu

Kui enne teda ei huvitanud see, mida ta selga pani ja nüüd ostab endale kallist aluspesu, siis on sul muretsemiseks põhjust. Küsi temalt otse, kelle jaoks ta nii palju pingutab? Kui ta ütleb, et sinu pärast teeb ta seda kõike, siis pole sul vaja muretseda. Kui ta aga punastab ja kukub kogelema, siis pole ilmselt need uued trussikud selle jaoks, et sinule meeldida.

Ta ei vasta kohe su kõnedele

Kui enne haaras ta telefoni kohe, kui keegi helistas ja nüüd läheb tükk aega enne, kui ta vastab, siis ei ole ta südametunnistus ilmselt puhas. Kas ta on hakanud oma telefoni varjama? Kas ta vihastab, kui sa tema telefoni võtad oma kätte ja vastad kõnedele tema asemel? Loomulikult ei tohi sa hakata nuhkima tema telefonis, lihtsalt hoia oma mehel silma peal.

Ta naeratab sõnumeid lugedes

Võib muidugi nii ka olla, et mõni ta sõber tegi head nalja või ta luges midagi muhedat. Aga kui ta on hakanud rohkem sõnumeid saama korraga ja on peale sõnumite saamist eriti heas tujus, on see kindel märk, et tal on keegi teine.

Ta on ostnud kaitsevahendeid

Kui te olete juba ammu koos ja ei kasuta kaitsevahendeid, nüüd aga märkad, et ta on endale ostnud kondoome, siis ole kindel, tal pole kavas veesõda nendega pidada. Küsi otse, milleks tal need on ja ära oota.

Tal on võõras lõhn

Sa ju tunned ta lõhna. Kui sul on aga tekkinud tunne, et viimasel ajal on tal mõni teistsugune parfüüm juures, on see märk sellest, ta sind petab. Kui tal on seksuaalne vahekord kellegi teisega, siis võib see muuta ka tema lõhna ja see ei pea tingimata olema parfüümi lõhn. Ja kui ta käib duši all enne koju tulekut, on see väga kahtlane.

Ta ei hooli enam sinust

Kui sa oled endale ostnud väga seksika pesu ja su kaaslane teeb nagu ei näekski ta seda, on see kahtlane.... Rääkige oma suhte tulevikust ja uuri välja, kelle jaoks tal silmi tegelikult on!

allikas: Kodused Lood