Magamine
„Naised teevad korraga palju ja on paindlikud, seega kasutavad nad rohkem enda aju. Seetõttu on nende unevajadus suurem – nad vajavad kuskil 20 minutit rohkem lisaund kui mehed,“ ütleb uneekspert Jim Horne.

Mis puutub meestesse, siis nad magavad paremini, kui jagavad partneriga voodit. Samas naiste uni on sageli häiritud, kui peavad partneriga voodit jagama.

Seks
Ligikaudu 40% naistest on esimesel kohtingul voodisse hüppamist kahetsenud, vastassoost vaid 27%, ning enam kui kolmandik meestest väidavad, et on leidnud armastuse pärast esimese kohtingu lõppemist.

Treening
Naised peaksid juba varakult treenima, kui nad tahavad kõhurasvast lahti saada ja vererõhku alandada, seevastu sobib meestele just õhtune treening rohkem, väidab USA uuring.

Uuringud on ka näidanud, et mõõdukas kuni jõuline vormis hoidmine võib tähendada 30–40 protsenti väiksemat rinnavähi riski.

Suhted
Abielus mehed on sageli õnnelikumad ja tervemad, kuid kahjuks ei kehti see naiste kohta. Londoni majanduskooli käitumisteaduse professor Paul Dolan väidab, et vallalised ja lastetud naised elavad suurema tõenäosusega kauem.

Allikas: The Sun