Kimi ja Kourtney sõnul oli Khloe kõige hullem teismeline ja ta oli tihti enda perega tülis. Ka tema ema Kris Jenner on seda fakti kinnitanud ning ka Khloe ise on avalikustanud mõned üksikasjad oma mässumeelsetest aastatest.

Khloe Kardashian kolis teismelisena vanema mehe juurde

Ehkki alguses võib see tunduda imelik, siis tegelikult läks ta elama sinna tööasjus. „Töötasin tema assistendina, mistõttu elasin tema kodus. Aga ärge saage valesti aru! See ei olnud intiimne!“ selgitas Khloe.

„Tal oli pere olemas ja ma lihtsalt elasin ühes magamistoas,“ selgitas ta. „Ma olin mässumeelne ja mind ajas kodus kõik närvi. Mu vanemad ei tahtnud, et ma lahkuksin, aga ma olin väike jõmpsikas.“

Khloe sattus teismelisena raskesse autoõnnetusse

Kord, kui Khloe oli 17-aastane, sai ta pärast autoõnnetusse sattumist traumaatilise vigastuse. ET Online'i andmetel lendas ta läbi tuuleklaasi ja sai tugeva peapõrutuse, mille tõttu tekkis tal pikaajaline mälukaotus.

Kris Jenner paljastas, et Khloe Kardashiani oli teismelisena raske kontrollida

„Ta pani tihti enda voodi riideid täis ja tõmbas sellele teki peale, nii et kui me tuppa vaatasime, siis meile tundus, et ta magab teki all,“ meenutas Jenner. „Lõpuks saime jälile, sest see nägi pidevalt samasugune välja ja mingit liikumist teki all ei toimunud.“

Ka Khloe tunnistab, et hiilis teismelisena tihti keset ööd välja, et pidudele minna, ja kasutas salaja vanemate autosid. „Ma olin ilma igasuguse põhjuseta väga probleemne!“ meenutas Khloe Kardashian.

Kõige selle tulemusel jäeti Khloe täielikku koduaresti, mille tulemusel võeti talt ära kõik võimalikud asjad, millega sai suhelda nii-öelda välismaailmaga.

Allikas: Your Tango