Liiga palju aega selle tähemärgiga veeta võib olla lausa kurnav. „Neil on pidevalt pidu ja kui te pole samal lainel, võib see tekitada teie vahel emotsioonide keeristormi,“ ütleb astroloog Honigman.

Samuti on Kaksikud tuntud kui võluva, lõbusa ja mängulise inimesena. Aga kui on aeg tõsine olla, ei pruugi Kaksikud nii lihtsasti enda käike muuta ja see võib häirida isegi nende kõige lähedasemaid sõpru ja pereliikmeid.

Kuigi Veevalaja on kõige intelligentsem ja uuendusmeelsem tähemärk, võib mõnikord nende vastandlik isiksus teisi ärritada. „Kuigi Veevalajad on lahked ja heatahtlikud, armastavad nad asju teha omal moel – ja kui see teiste arvates on tüütu, siis see on lihtsalt hind, mida nad on nõus maksma.“ Veevalajad võivad taluda inimeste silmade pööritamist, kuid see süvendab veel rohkem nende soovi muuta inimest.

1. Vähk

Vähi tähemärgis inimesed ei taha teisi häirida, kuid kahjuks võib nende tundlik ja emotsionaalne olemus olla mõnikord tülikas – eriti nende jaoks, kelle toetusele ja kindlustundele kõige enam loodavad. Veelgi enam, nende tujud muutuvad pidevalt. Kuid selle märgi kõige masendavam omadus on olla klammerduvus.

Õnneks on hästi kohanenud Vähk hoopis vastupidine ja võib saada lojaalseks, kaitsvaks ja kaastundlikuks sõbraks ning partneriks.

Allikas: Best Life