„Ta on minu väike prints ja millele iganes ta osutab, selle ta ka saab. Kulutan igal nädalal sadu eurosid, et osta talle erinevaid disainerrõivaid, et ta ei peaks millestki puudust tundma ja saaks stiilne välja näha,“ räägib hetkel töötu üksikema allikale The Sun. Kui naisel oma raha otsa saab, küsib ta eksmehelt ehk oma lapse isalt juurde, kes annabki, kuid teeb seda vastumeelselt, sest tema hinnangul on naise kulutused arulagedad.

Lapse riidekollektsioonist ei puudu näiteks Gucci tossud – nimelt meeldisid põnnile tossud, millel on helkivad tulekesed, aga ema ei laseks tal kunagi kanda jalas odavat toodangut. Viimased jalanõud, mis naine aga endale ostis, pärinevad odavketist Primark ja maksid umbes ühe euro.

„Kui ma tahan kulutada kogu oma raha poja peale, siis see on minu otsus ja kellelgi teisel ei ole siin sõnaõigust. Mul pole sõnu, kui palju ma teda armastan, kuid kahjuks olen ilma jäänud sõpradest, kes lihtsalt ei mõista, miks ma nii palju raha oma lapse peale kulutan.“

Naine lisab veel, et ta oleks nõus ise kasvõi alasti ringi käima, peaasi, et poeg saab täpselt need riided, mida iganes ta soovib.

Vaata fotosid emast ja pojast SIIT.