Vaata, milliste tähemärkide esindajatega on parem mitte koos puhkusele minna. Ja mis võib juhtuda, et kui sa siiski seda soovitust eirad. Vähemalt oled sa ette hoiatatud. Ja ise oled süüdi.

Neitsi

-on väga nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Kui sulle meeldib kõike hästi organiseerida ja oled hästi korralik (paned iga asja oma kohale tagasi ja pesed oma nõud kohe puhtaks) siis on kõik hästi ja sa võid minna täitsa vabalt Neitsiga koos puhkusele. Talle meeldib ka kõike ette planeerida. Kui sa aga leiad, et puhkus on puhkamiseks ja sa ei taha muretseda pisiasjade pärast, ei viitsi ette oma päevi planeerida, siis parem on, kui sa Neitsit kaasa ei võta. Vastasel korral võib juhtuda, et su puhkus ei sarnane üldse sellele nagu sina oleksid tahtnud ja puhkamiseks ei jää sul üldse aega.

Neitsi poolt mingit spontaansust ei maksa sul oodata, igasugused üllatused ei meeldi talle üldse, ta tahab ette teada, mida te järgmisel päeval teha kavatsete. Ja sellega tuleb sul ka leppida, et ta kogu puhkuse aeg ainult koristab ja sulle etteheiteid teeb, et sa sõrmegi ei liiguta ja nii laisk oled.

Vähk

- võtab kõike liiga isiklikult. Kui ta on kodust väljas, võib ta sattuda kergesti segadusse ja tunda selle tõttu suurt stressi. Selleks, et puhkus tema jaoks õudusunenäoks ei muutuks, tuleb teda kogu aeg rahustada, olla tema kõrval, hoida ta käest kinni jne. Ta on hästi kodulembene, talle ei meeldi suure seltskonna seas olla ja ta tahab palju olla üksi. Ta ei taha, et keegi tema isiklikku ruumi trügiks, mis on tema jaoks eluliselt tähtis.

Ta võtab kõike liiga isiklikult ja vähimagi märkuse korral sulgub iseendasse. Kui sa lähed koos temaga puhkusele, siis pead sa kontrollima iga oma sõna, et ta seda valesti ei tõlgendaks ja jätma talle palju isiklikku ruumi, et ta ei tunneks end halvasti kohe esimesel päeval.

Sõnn

-peab rahaasju liiga tähtsaks. Kõik teavad seda, et raha pärast on võimalik sõpru kaotada, seega tuleks kohe puhkuse alguses selgeks teha, kes mida maksab ja kui palju, et hoida võimalikke arusaamatusi ära. Keegi ei taha minna puhkusele sellise inimesega, kes veeretab iga senti enne käes, kui selle välja annab ja teeb seejuures näo, nagu teeksid teised teda seejuures rahast tühjaks. Keegi ei taha minna puhkusele inimesega, kes ei taha minna ei ühte ega teise kohta, sest kõik on tema jaoks liiga kallis.

Temaga see ilmselt nii läheks, sest tema ei taha maksta mitte millegi eest, mida ta ei pea hädavajalikuks. Ta ei taha minna välja sööma, sest see on mõttetu raharaiskamine, ta ei taha minna muuseumi, sest ka sissepääsu eest peab ta raha välja käima ehkki ta polnud seda planeerinud. Poes käia meeldib talle küll ja suveniire ostab ka ta kaasa.

Seega tuleb temaga kohe alguses asjad sirgeks rääkida, kui sa ei taha temaga tülli minna.


allikas: Kodused Lood