Kuni 23. augustini on Lõvide aeg, mis jagab meile endiselt head Päikese energiat. Praegune aeg on väga hea selleks, et olla ettevõtlikum, julgeda, muutuda enesekindlamaks, unistada suuremalt, näha kaugemale ja uskuda, et homne päev tuleb parem kui eilne. Kolme tähemärgi jaoks on augustikuul varuks väga häid üllatusi.

Vähk

Vähi tähemärgi esindajaid saadab augustikuus hea õnn armastuses. Veenuse ja Marsi energia soosib kõike, mis on seotud suhetega. 1. augustist kuni 11. augustini võib toimuda üks väga oluline kohtumine, midagi sellist, mida ta poleks osanud kunagi elus kogeda ja mida ta oli seni ainult filmidest näinud. Ka unistused võivad täituda. Või siis on elul meie jaoks teinekord varuks ilusaid üllatusi. Augustikuu avab Vähi elus täiesti uue peatüki. Kohtumine selle õige inimesega muudab kogu ta edaspidist elu. Kui ta on aga juba kellegagi koos, muutub ta suhe palju paremaks ja lähedasemaks, teda ootavad ees head uudised.

Ka töö juures ootab teda üks väga hea uudis, võib-olla on tegu ametikõrgendusega, võib olla palgatõusuga. Merkuur jõuab Neitsi märki 5. augustil ja sellest ajast hakkab Vähil aina paremini minema, kõik tema ettevõtmised õnnestuvad ja unistused hakkavad ükshaaval täituma. Ja see pole veel kõik, sest august toob talle kõikide märkide järgi ka suurema summa raha kaasa.

Neitsi

Neitsit ootab ees üle ootuste hea augustikuu. Kõik, mida ta puudutab, muutub kullaks. Kõik tema tegevused õnnestuvad. Elu on ilus! Planeedid toovad talle sellel kuul palju õnne kaasa. Asjad hakkavad iseenesest liikuma just õiges suunas ja kõik muutub korraga selgemaks. Veenuse ja Marsi duo toob ta ellu sõpru ja uusi tutvusi, vanad sõbrad ilmuvad taas välja, kauged lähedased annavad endast elumärki. Hea on veeta oma aega nende seltsis, kes on Neitsile tähtsad.

Merkuur näitab Neitsile ühe hea võimaluse kätte 5.–26. augusti paiku. Kõik läheb plaanide kohaselt, ja kui ta ise liiga palju ei muretse ega kipu kiirustama, võib ta sellel kuul oma majanduslikku seisu nii palju parandada, et võib hakata tegema suuremaid tulevikuplaane. Raha tuleb kogu aeg. Neitsi on töökas ja tänu sellele leiab alati häid võimalusi. Hea oleks, kui ta leiaks aega ka selleks, et nautida suve ja puhata.

Kaalud

Kaalude esindajal avaneb võimalus augustikuus särada. Kõigepealt mõjutab teda Päike, siis Veenus Lõvi märgis ja see muudab kogu tema elu. Ta tuju on hea terve augustikuu jooksul, kõik läheb nii, nagu ta on seda soovinud ja mitte ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Sõbrad ei jäta teda enam hetkekski rahule, nii palju uusi plaane tekib ja ta on kutsutud kõikidele üritustele. Ka suur armastus võib tulla tema ellu täiesti ootamatult. Kui ta on aga juba kellegagi koos, ootab teda ees üks ilus sündmus.

21. augustil jõuab Marss Kaksikute märki ja toob rahaõnne kaasa Kaaludele. Töö juures hakkab kõik edenema. Ja tõenäoliselt pakutakse talle ka tasuvamat töökohta või paremat palka. Mida veel tahta?

Allikas: Kodused Lood