Kosjasobitaja ja suhtetreener Louanne Ward on õnneks välja toonud ühe väga suure vea, mida naised silmaotsastki ei salli. Mõtle järele, äkki oled ka sina seda viga teinud.

Kohtinguguru sõnul peaks vestlus olema kohtingutel nagu tennisematš, kus teema käib edasi-tagasi ja mõlemad osapooled vastavad küsimustele. Aga mees, kes räägib ainult endast terve öö, on naise jaoks nii suur eemalepeletaja.

„Rääkides kõigist oma saavutustest, mida oled teinud, ja omandist, mis sulle kuulub.. Lihtsalt ei. Kui teed seda kõike ainult selleks, et daamile muljet avaldada... Kurb öelda, aga sa ei avalda niiviisi muljet,“ ütleb Ward ja jätkab: „Sa näitad niiviisi huvi puudumist, kuid kõige rohkem enesekindluse puudumist. Ja mees, kellel puudub enesekindlus, ei meeldi kohe kindlasti mitte ühelegi naisele.“

Samuti olukord, kus mees ei lase naisel enda kohta midagi öelda, asetab mehe naiseenergiasse ja naise meheenergiasse. „Naine tavaliselt räägib ja mees kuulab. Sel ajal, kui sina ainult räägid, viid sa end naiselikku energiasse, mis ei meeldi naistele absoluutselt,“ sõnab Ward.

Seega jäta meelde – kohting ei tohiks olla ühesuunaline tänav.

Allikas: Daily Mail