Kodune spaa

Koduse hubase spaaga saab hakkama iga lapsevanem. Lisaks sellele, et lastel on lahe olla, saad ise ka puhtaks ja mõnuleda. Lõhnaküünlad ja vannisoolad välja ning pata-pata solberdama!

Tubane seiklusrada

„Meie pere krattide üks lemmar fantaasiamänge on seiklusrada. Legend on üldiselt selline, et põrand on laava, keev kirsimahl või piraajadest kubisev vesi. Rajalt maha kukkumine tähenda kindlat otsa. Siia on pikitud erinevaid ronimisi, roomamisi, hüppamisi, mis iganes pähe tuleb,“ selgitab Illimar.

Juuksurisalong

Vikerkaare Hobune sai ühe õhtu jooksul neli uut soengut ja kolm värvimist. Karumemm unustas lokirullid pähe, sest Põrsas Peppa rahustamine võttis kogu fookuse. „Hakkas teine kangesti ruigama, kui Elanora tal fööniga kõrvasid toonitas. Kummaline tegelane, tahtis vist lihtsalt tähelepanu või midagi. Lisaks püsikundedele võeti ka papa Piltsberg ette. Elanora gestaapo stiilis kammimisvõtted olid päris karmid, kuid isa peab olema tugev! Nimelt Elanorale tundub, et kõigepealt on vaja harjased sentimeetri sügavusele peanahka suruda ja siis rahulikult kammima hakata. Ütleks nii, et väga värskendav tunne,“ naerab Illimar.