Kuidas ta selle sai? See kõik tuli solaariumis käimisest. „Päevitamisega oli nii suur surve – kõik tahtsid saada endale ilusa kuldse jume,“ ütles ta 2016. aastal antud intervjuus.

Nashville'i Vanderbilti ülikooli meditsiinikeskuses konsulteeris Thrasher arstidega tema näol esineva melanoomi osas. Operatsiooni ajal eemaldasid arstid tema ninast peenraha suuruse nahatüki. Augu parandamiseks eemaldasid nad tema rinnalt naha, jättes maha 15cm pikkuse armi.

„Ma tahan, et teismelised näeksid fotot minu nina august. Et nad teaksid, mis võib juhtuda,“ ütles Thrasher. „Varem oli mu majas solaariumitool, aga ma olen selle prügikasti visanud. Ma ei tahtnud seda maha müüa, sest ma ei tahtnud, et keegi teine elaks läbi seda, mida mina läbi elasin. Kahetsen kindlasti aastaid päevitamist, kuid mõnes mõttes päästsin oma naha noores eas, sest haigestusin vähki.“


Selline nägi Thrasheri nina välja enne ja pärast operatsiooni:


Õnneks avastati Thrasheril vähk varakult, mistõttu ei vajanud ta keemiaravi. Ta paranes täielikult pärast kuudepikkust kohutavat valu operatsiooni pärast, kuid pidi läbima täiendava operatsiooni, et parandada nii nina kui ka rindkere arme.

Thrasher keeldub enam solaariumi kasutamast ja kasutab õues viibides alati SPF 50 päikesekaitsekreemi.

Allikas: Your Tango