Meile saatis kirja Karin, kes elab välja oma tundeid biker shorts'ide osas.

„Minu ajal olid ülipopid liibuvad retuusid, erinevate mustritega, mäletan veel, et kõige popim oli leopardimuster. Jõleduse tipptase! Aga nüüd on tänavamoodi imbunud uus jubeduse musternäidis – biker shorts'id. Nagu nimigi ütleb, võiks need ju kuuluda rattasõidu juurde, et head, veidi pikemad liibukad, et reied omavahel vastu käies ära ei hõõrduks. Aga kus sa sellega!

Vaata vaid tänaval või jumal hoidku, kontoris ringi – ja kõik tulevad uhkelt nendega vastu. Oleks, et sätiks siis peale näiteks mõne lohvakama ja pikema triiksärgi, et pükse märgates kogu anatoomia näha ei oleks, aga enamasti ei ole selle peale tuldud. Tänavapildis ja kontoris võiks ju ometi säilida mingisugune arusaam viisakast riietusest. Uhh, võtab kohe võdisema õudusest, kui näen kedagi kontoris nendega ringi lippamas. Võib ju mugav olla, aga noorem generatsioon, palun võtke mõistus pähe – see, et keegi teile selle kohta kommentaari pole veel teinud, ei tähenda, et nii ongi normaalne ringi käia. Kodus, maal, trenni tehes – vabalt. Tänaval ringi jalutades või tööl olles... Mõtleks selle riietumise ehk natuke ringi?“

Head lugejad, kas olete Karini arvamusega uue moetrendi osas nõus või arvate, et tegu on täitsa kõlbliku riideesemega, mis sobib igale poole?