Võta appi need soovitused, et järgmine kord tõelist naudingut kogeda!

Masturbeeri rohkem

Mõned naised ei puuduta end pooltki nii palju, kui nad võiksid. Mida rohkem sa masturbeerid, seda paremini õpid enda keha tundma ja saad aru, mil viisil sulle meeldib naudinguid kogeda. See tuleb kasuks ka partneriga vahekorras olles, sest nüüd tead, mida küsida.

Ole avatud

Kui sulle tundub, et seks on muutunud igavaks ja sa ei tunne suurt midagi, proovi erinevaid poose. Seksiteemalisi raamatuid ja õpikuid on väga palju, leia mõni ja võta eeskujuks.

Ära unusta eelmängu

Üks suurepärane osa seksist on hea eelmäng, vaata, et sa sellest ilma ei jää. Paljud naised naudivad eelmängu ja kliitori stimuleerimist isegi rohkem kui akti ennast.

Ole oma vajadustest teadlik

Kui te mõlemad võtate partneriga prioriteediks teineteisele suurima naudingu pakkumise, jääte suure tõenäosusega seksiga rahule.

Tee trenni

Kui sul on igapäevaselt hea treeningrutiin, on ka seks sinu jaoks tõenäoliselt parem. Ei, sa ei pea kohe maratoni jooksma hakkama, aga alusta näiteks igapäevasest võimlemisest ja guugelda harjutusi parema seksi jaoks.

Ära kiirusta

Head asjad võtavad aega, niisiis ei tasu ka seksi suhtuda mõttega, et saaks selle nüüd kaelast ära. Võta aega, et õigele lainele häälestuda ja proovi hetkes kohal olla.

Riski

Miski ei ole rohkem erutav kui pisut ulakas käitumine. Võtke kaaslasega väike risk, näiteks seksige nii, et teil on pisike tõenäosus vahele jääda…

Mänguasjad tulevad appi

Ära karda võtta voodisse ka erinevaid mänguasju, nii sooloseksi nautides kui ka partneriga vahekorras olles. Need on loodud spetsiaalselt naudingute suurendamiseks, miks siis mitte neid proovida?

Allikas: All Womens Talk