Avaldame 48- aastase Raido loo:

„Täna ma suudan juba naerda selle kogemuse peale, aga siis oli ikka pigem nutt kurgus, sest tundus, et ma ei tõestagi seda ära.

Läksime naisega restorani, et tähistada aastapäeva. Kõik oli super kuni tuli lauda noor ja kena ettekandja, kes väga särasilmselt mind tervitas ja sinatas. Mu naise nägu vajus hetkega täiesti ära. Sain kohe aru, kuhu see tüürib. Jäin ise väga vaoshoituks, sest ega ma seda neiut ju ei tundnud vaid sain aru, et ta lihtsalt ongi selline lõbus.

Naine oli silmnähtavalt närvis, kadus tualetti ja saatis mulle sealt SMS-i, et ma välja tuleks.

Kohe kui saime tellimused tehtud vaatas mind üle laua uuriv pilk ja küsis, et noh, kus me siis ka aega veetnud oleme temaga. Hakkasin naerma ja ütlesin, et nägin teda esimest korda ja pole me mingit aega veetnud. Naine oli silmnähtavalt närvis, kadus tualetti ja saatis mulle sealt SMS-i, et ma välja tuleks. Seal hakkas ta mind süüdistama, et miks ma panen teda sellistesse olukordadesse ja me oleks võinud ju mujale minna, kui ma tean, et ta seal töötab. Seisin täiesti jõuetult ning tundsin, et mu abielu langebki koost, seal samas restorani ukse taga. Lõpuks kui pakkusin, et kutsun selle neiu õue ja palun tal tunnistada, et me ei tunne teineteist, siis rahunes abikaasa veidi maha.

Kui nii lihtsalt süüdistatakse, siis tekib tunne, et võiks juba siis põhjust ka olla!

Pärast hoolitsesin, et ta veiniklaas oleks kenasti täis ja õhtu lõppeks normaalselt. See oli tõesti nagu välk ja pauk selgest taevast. Kui nii lihtsalt süüdistatakse, siis tekib tunne, et võiks juba siis põhjust ka olla!“