Su suhe mõjub sulle lämmatavalt, sinu ja su partneri vahel on liiga palju pingeid ja tülisid

Te tülitsete üsna tihti, mõnikord isegi päris tühiste asjade pärast. Kodune õhkkond on pingeline, võiks öelda väsitav ja kurnav. Sa teed sageli etteheiteid oma partnerile ja süüdistad teda. Sa isegi ei tunne mingit kaastunnet ega poolehoidu tema vastu.

Kui sa oled katsunud ennast parandada aga hoolimata sellest teed ikkagi edasi oma kaaslasele etteheiteid, siis oleks aeg mõtelda selle peale, mida sa tegelikult oma südames tunned tema vastu?


Sa tunned pettumust

Oma partneriga koos olles tunned sa pettumust, vastikust, kurbust ja viha. Mida rohkem sa katsud oma suhet toimima panna, seda suuremat pettumust sa tunned. Teine punkt on see, et mida rohkem sa alguses sellesse suhtesse uskusid, seda suurem võib olla pettumus ja vastikustunne.

Sa ärritud liiga ruttu

Kui su kaaslane sinuga räägib, on sul ainult üks soov, et ta läheks võimalikult ruttu minema, et sa saaksid oma asjadega edasi tegeleda. Sa näed temas ainult vigu. Sa tunned ennast hästi ainult siis, kui teda läheduses ei le. Sa eelistad palju rohkem veeta oma aega sõprade, kui temaga omavahel olles. Või siis olla kasvõi üksi. Ainult mitte selle inimesega, kellega sa koos elad. Kurb tõdemus, mis tõestab, et oma südames tahaksid sa seda suhet lõpetada.

Teie voodielu on muutunud

Kõige keerulisem on seksuaalelus see punkt, et hoolimata sellest, et tunded on kadunud, võib seksuaalne iha ikka veel alles olla või siis vastupidi, hoolimata tunnetest võib seksuaalne iha olla kadunud. See on täiesti paradoksaalne. Kui sa aga tunned oma kaaslase vastu juba vastikust ja kui su kaaslane on sinu jaoks muutunud ebameeldivaks, siis ei ole sel midagi enam ühist armastusega. Kui sa sulged silmad voodis vahekorra ajal ja kui sa mõtled kellegi teise peale, siis ei ole see hea märk.

Te ei tee enam ühiseid plaane

Kui sa ei taha enam oma kaaslasega koos reisima minna, kui sa ei taha temaga isegi mitte kinno minna, siis on su tunded tema vastu ilmselgelt kadunud. Sa oled temast eemaldunud vaimselt.

Sa ei ole kunagi rahul

Sa oled pidevalt rahulolematu. Tema pingutustest pole mingit kasu. Ükskõik, mida ta ka ei tee ja ei ütle, sellest ei piisa. Teie seksuaalelu ei rahulda sind enam. Teie omavahelised jutuajamised tunduvad mõttetud ega paku sulle mingit pinget. Sa tunned enda see tühjust, mida teine täita ei saa.

Sul on kaks valikut. Kas sa annad oma suhtele veel ühe võimaluse ja paned aja kinni perenõustaja juurde. Või lased tal lihtsalt minna. See on normaalne, et aja jooksul inimesed muutuvad ja see, keda sa kunagi pidasid selleks õigeks inimeseks, ei ole seda enam. Sellega on mõnikord raske leppida aga see on vajalik selleks, et sa saaksid oma eluga edasi minna ja leida armastust.

allikas: Kodused Lood