Eksperdid on leidnud, et partneri ees väikeste saladust varjamine võib suhtele hea olla. Seda ainut juhul, kui saladused on tõesti süütud ja väikesed.

Uuringust selgus, et 40 % inimestest varjavad oma partneri eest toidu ja joogiga seotud kulutusi, samas kui kümme protsenti ütles, et hoiavad saladuses ehteid või hobisid, millele nad kulutavad. 6% varjas oma kulutusi, mis olid setud tervise- või iluvaldkonnaga.

„Leidsime, et 90% inimestest on viimasel ajal oma kulutusi partneri eest saladuses hoidnud. Samas on nad tunnistanud ka seda, et nad ei usu, et nende partner sellest hooliks,“ sõnas uuringut läbi viinud dr Kelley Gullo Wight USA Kelly School of Businessist. „Kuigi enamik neist „saladustest“ on üsna tavalised, võivad need siiski suhet positiivselt mõjutada,“ märkis Wright.

„Põnev oli teada saada, et partnerid hoiavad sageli üksteise eest samu saladusi,“ märkis uuringu kaasautor dr Danielle Brick. „Näiteks ühes suhtes, teatasid mõlemad partnerid salaja liha söömisest, kuigi nad mõlemad pidid olema taimetoitlased.“

allikas: The Sun