Svingerite kogukonna liikme John Juniori sõnul on nende üheks sümboliks ananass – eriti saab seda svingerite seostada siis, kui see asetatakse välisukse juurde. Samuti kasutatakse seda sümbolit ka riietel, mis aitab kogukonna liikmetel tuvastada teisi, kes soovivad konsensusliku grupiseksiga tegeleda või vahetada seksuaalpartnereid.

Teine märk, mis näitab svingerite kogukonda kuulumist, on mustade sõrmuste kandmine. John selgitas: „Igal kogukonnal on oma logo, aga mustad sõrmused on see kõige tavapärasem märk kogukonda kuulumisest. Ja isegi punase ja musta värvi kandmine, mida ka näiteks ma teen palju, võib viidata kogukonda kuulumisse.“ Ka päkapikud oma aias on klassikaline märk, kuid seda võib kohata peamiselt vanema põlvkonna inimeste seas ning enamik nooremad svingerid kannavad märgina rohkem ehteid.

Kuigi nende sümbolite kogemata kandmine võib olla šokk neile, kellele meeldib süütult punane värv või kellele meeldib lihtsalt päkapikk aias kui kaunistusena, täidavad need siiski oma eesmärki svingerite kogukonna jaoks. Seega kui sa ei kuulu svingerite kogukonda ja sinu jaoks võib olla ebameeldiv saada sellist pakkumist, siis tasuks garderoobivõi aiasisustus välja vahetada või vältida punase kandmist, kui sinu õhtuplaanidesse võiks kuuluda huvi pärast svingeriteklubi külastamine!

Allikas: LADbible