Kui su seksikeeleks on tuli, siis tavaliselt oled sina see, kes võtab initsiatiivi enda kätte, mis näitab ka ära, et oled pigem domineeriv. Armastad spontaansust ning ka mõni põrisev mänguasi ei jää sinu jaoks kaugeks. Kuna armastad spontaansust, oled ka seiklushimuline ja ei ütle kunagi ei ühele kuumale kähkukale!

Kui sulle meeldib asju aeglaselt võtta, on sinu seksikeeleks maa. Sulle meeldib, kui sind puudutakse igalt poolt ning armastad üle kõige kaisutamist. Kui tulemärgile meeldib spontaansus, mis võib tihtipeale kaasa tuua väga põnevates kohtades seksimise, siis sulle, kui maale, meeldib seksida kindlates ning sulle mugavas keskkonnas. Samuti meeldib sulle planeerida ning ajastada voodis möllamist, seega spontaansus jääb sinu jaoks väga kaugeks.

Õhumärgina ei karda sa seksist rääkida ning oled väga avatud arutlema enda partneriga, et mis sulle voodis meeldib ja mis mitte. Tulemärgile sarnaselt meeldib sulle eksperimenteerida ja oled seiklushimuline. Samuti meeldib sulle teatuid reegleid rikkuda. Naudid erootilist lähenemist partneri poolt.

Kui aga seksikeeleks on vesi, siis ei hüppa sa igaühega voodisse. Sul peab olema emotsionaalne side enda partneriga ning sa tahad tunda, et oled kaaslasega ühenduses. Sa armastad ka silmsidet hoida ning oled vabalt valmis rääkima enda tunnetest. Veemärgile kohaselt hakkad sa ka tihtipeale kas seksi ajal või pärast seksimist nutma.

Allikas: Daily Star