Niisiis juuksurikäiku ja uut soengut sajaprotsendiliselt nautida, loe järgmisi punkte, mida juuksurid tahavad, et sa kliendina teaksid!

Ära siple!

Kui oled juuksuritoolil, siis kontrolli, et sa ei sipleks pidevalt ega liigutaks enda pead. Vastasel juhul võib juuksur kogemata kääridega hoogu minna ja lõigata juukseid valesti. Reegel on liigutada enda pead siis, kui sinu juuksur seda ütleb!

Ära näita ebarealistlikke pilte

Kui sul on mõni kindel lõikus, mida tahad saada, siis otsi see võimalikult sarnane enda juustele. See tähendab, et ära näita juuksurile pilti mõnest modellist, kellel on paksud ja lokkis juuksed, kui sul endal on sirged ja õhukesed. Samuti ära mine juuksuri juurde ebarealistlikke ootustega. See, et sinu sõbrannal õnnestus ühe korraga brünetist punaseks saada, ei tähenda, et sinul see võimalik oleks. Kõikide juuksed on erinevad.

Tee vahet mõõtudel

Veendu, et tead, kuidas 15 cm välja näeb. Võid arvata, et soovid nii palju kärpida, kuid võib juhtuda, et sa ei tea tegelikult KUI palju on 15 sentimeetrit. Ja kui pärast lõikamist lähed sõbrannadele soppa rääkima, siis tea, et tegelikult oled ainult sina selles süüdi.

Ära mine rasvaste juustega juuksurisse

Juuksurid tegelikult eelistavad, et sa ei tuleks mitu päeva pesemata juustega tooli.

Hea tulemus ei ole odav

Ära oota imet! Ilus ja tervislik värvimuutus võtab kindlasti palju sinu ajast ja rahakotist, kuid saad kindel olla, et vähemalt ei riku sa niiviisi enda juuksed täielikult ära.

Ära valeta poevärvidega värvimise kohta

Juuksur saab sellest tegelikult nii või teisiti teada. Selle kohta valetamine muudab hiljem parandamise lihtsalt raskemaks ja kulukamaks.


Allikas: Stars Insider