Seksita suhe on tavapärane nähtus. Põhjuseid on erinevaid: töötatakse erinevates linnades, suur vanusevahe, pinged. Tulemus on sama. Naine ei saa aastaid orgasme ja mees rahuldab end üksinduses. Kui küsida naiselt, kas ta kliitoriorgasmi on saanud, ja ta täpselt ei oska öelda, siis ta ei ole seda kunagi kogenud. Kliitoriorgasm ehk see naise päris orgasm on midagi sellist, mida saades naine tunneb kohe ära, mis see oli.

Kõrvutades selle teadmisega, et vaginaalset orgasmi on naisel keeruline saada, siis ongi meil õnnetu hing, kes pole mitte kunagi jalustrabavat orgasmi kogenud. Nüüd, kui aastaid hiljem seksilainele tagasi tullakse, ootab aga ees uutmoodi väljakutse – nimelt ei püsi mehe erektsioon piisavalt kaua, et naisel heaks läheks. Naine ei tunne ka oma keha piisavalt, et teaks, mis ja kuidas talle meeldib. Siis tulebki seada oma sammud erootikapoodi abi otsima ja oma teadmisi täiendama.

Mida teha mehe lõtvunud erektsiooniga?

Kõigepealt tuleb aru saada, et aastad on peenises asuvate peenete veresoontega oma töö teinud ja mõnu hetkel ei laiene veresooned piisavalt, et võimas erektsioon saaks tekkida. See mure hakkab mehi kimbutama juba 35. eluaastast alates. Sellistel puhkudel tuleb erektsiooniga tööd tegema hakata. Erootikapoes on tõhusad abivahendid, mis aitavad erektsiooni tekitada ja seda hoida.

Kui erektsioon tekib, aga vajub kiirelt ära, siis tuleks kasutusele võtta peeniserõngas. Peeniserõngas tõmbab justkui veresooned koomale ega lase verel mõnu piirkonnast nii kiirelt lahkuda. Mehel ei ole peeniserõngast kandes seksides mõnusam tunne, küll aga saab ta seksi pikemalt nautida ja tema erektsioon püsib jäigem. Peeniserõngas asetatakse peenise juurele. Kui mehe ejakulatsioon on kiire tulema, siis mõnusõitu saab pikendada, kui asetada teine rõngas ümber munandite.

Looduslikud erektsioonikapslid aitavad erektsioonil tekkida seespidiselt. Need aitavad peenetel veresoontel mõnu hetkel laieneda ja kiirendavad vereringlust. Erektsioonikreemid stimuleerivad vereringlust välispidiselt. Kui peeniserõngast, kreemist ja kapslitest ikka ei piisa, siis peenisepump on kindla peale minek. Pump tõmbab nii-öelda mehaaniliselt vere sinna, kus seda vaja läheb, ja tekitab jäiga erektsiooni. Pärast erektsiooni saavutamist tuleks peeniserõngas peale panna, et erektsioon ära ei vajuks. Kõige olulisem seksuaalorgan on inimese aju. Erektsiooni abivahendite kasutamisel peavad vallatud mõtted peas olema. Päris nii need ei tööta, et määrid kreemi peale ja tööle jõudes on ihu imelik.

Kuidas naise jaoks orgasmid magamistuppa tagasi tuua?

Naine, kes ei tea, mis see päris orgasm on, peaks alustama kliitori stimuleerijast. Kui sekslelusid pole koos kunagi kasutatud, on hea, kui naine alustab oma naudingute avastamist esialgu üksinda. Tundlikkuse suurendamiseks on kaval nipp määrida kliitorile vedelat vibraatorit või orgasmikreemi. Seejärel masseerida see nii 1–3 minuti jooksul sisse ja alles siis panna kliitorile libestit. Kliitorimassaaž vajab nautimiseks rohkelt libestit. Viimase sammuna lülita kliitori stimuleerija sisse ja naudi. Naine tunneb kohe ära, kust kohast ja kui tugevalt kõige mõnusam on.

Vaginaalse orgasmi saamiseks dildost ei piisa. Jänkuvibraatorid surisevad nii g-punktil kui ka kliitoril ja on suurepärased abimehed üksinda kogu keha orgasmi saamiseks.

Mehega koos võimsa orgasmi saamiseks on erootikatööstusel inimkonnale suurepärane kingitus – paaride vibraatorid. Paaride vibraatorit kannab naine mehega seksimise ajal. Peenem ots asetatakse vagiinasse ning jämedam osa kliitorile. Vibraatori sisestatav osa on piisavalt peenike, et meest mitte segada. Mehel on lisastimulatsioon tihedama vagiina näol.

Külasta Musta Pantri e-poodi ning leia endale ja oma kallimale seksikat vaheldust.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter

Jaga
Kommentaarid