„Minu 15aastane tütar on juba nädalaid elevil – nimelt korraldavad nad oma sõpradekambaga halloween'i pidu. Ta on pikalt kodus kaunistusi meisterdanud, tundide kaupa oma sõpradega videokõnesid teinud, kus arutatakse üksipulgi, mida süüa-juua ja kes mille eest vastutab. Algul olin meeldivalt üllatunud – teismelised, kes nii palju vaeva näevad ja on sellest minu jaoks veidrast pühast inspireeritud, tore ju iseenesest.

Kuid jõudis kätte aeg, mil tütar tuli poest, olin talle veidi raha andnud, et ta endale siis sobiliku kostüümi valiks. Palusin tal oma valikut näidata ka ja alguses puikles väga vastu, kuid minu pinnimise peale ajas ta selle endale siis selga. Ma pidin ära minestama! Selline kostüüm sobiks kuskile halva maitsega stripiklubisse...

Me läksime korralikult tülli, kuni ma lõpuks ütlesin, et sellise kostüümiga on tal keelatud peole minna. Tütar karjus, et ma rikun kõik ta plaanid ära – neil on sõbrannadega ammu kokku lepitud, et nad lähevad kambakesi peole, riides nagu Hugh Hefneri Playboy jänkud.

Minu 15aastane tütar tahab välja näha nagu Playboy jänes!? Miks see teismeliseiga peab nii raske olema... Oleme korralikult tülis, mina jään oma seisukoha juurde, et sellise riietusega peole ei lähe. Vastuseks sellele saan uksepaugatuse.

Kas kellelgi on kogemust, kuidas sellises olukorras käituda? Varem pole tütrega probleeme olnud...“