Siin on kolm tähemärki, kelle jaoks november saab olema suurepärane.

Vähk

Sinu jaoks on juba novembri esimesed päevad alanud äärmiselt kirglikul toonil, sest praegu on aeg, kus armastus, kirg ja eneseväljendus saavad suuremat tähelepanu.

Ole valmis selleks, et peagi tunned eriti suurt kirge oma piire katsetada, seigelda ja ennast avastada. See kõik toetab sinu loomingulist ja romantilist külge – õige pea tunned ennast väga inspireeritult ja kui mugavustsoonist välja astud, võid kindel olla, et ka ülejäänud kuu saab sinu jaoks väga väärtust loovaks. Kasuta oma õnne ja head tähtede seisu ära ja usalda elu!

Skorpion

Käes on sinu hooaeg! Ja mis saaks olla parem, kui teadmine, et ka planeedid toetavad praegu sinu uudishimulikku ja kirglikku külge. Just nüüd on õige aeg võidelda enda vabaduse eest ning seda tehes ei tohiks unustada mängulisust.

Praegu tunned eriti tugevalt, et sinu jaoks on olulised armastus, loomingulisus ja eneseväljendus – mõnus sünergia, mis pakub inspiratsiooni ja motivatsiooni, et kõik oma unistused teoks teha! Selgita välja, mida su süda tahab, ja haara võimalusest!

Kalad

Sinu jaoks on praegu esikohal enesekindlus, sinu väärtused ja varad. Oled ülimalt uudishimulik ja kompad reaalsuse ja fantaasia piire, saades veelgi rohkem inspiratsiooni, et jätkata avastamist ja filosofeerida.

Sinu kirglikkus tuleb kasuks ja aitab sul avastada unistuste juures uusi ja seninägematuid tahke – ära jäta seda võimalust kasutamata. Naudi õiget energiat ja ära hoia end unistades tagasi – universum on sinu poolt!

Allikas: Collective World