Õnneks on paljudel lugudel ka õnnelik lõpp, kus paar ka tegelikult abiellub ja elab õnnelikult elu lõpuni! No mõnikord.

„Mr. & Mrs. Smith“ (2005)

Film, mis viis kokku kurikuulsad Brad Pitti ja Angelina Jolie ja mis hävitas ka mehe abielu. Brad Pitt oli sel ajal abielus Jennifer Anistoniga, kuid „Brangelina“ oli kokku loodud. Näitleja lahutas ning kaasnäitlejad said lõpuks kokku ja lõid (suure) pere. Pitt ja Jolie läksid aga lahku 2016. aastal.

„Days of Thunder“ (1990)

Tom Cruise oli abielus Mimi Rogersiga, kui kohtus oma kaasnäitleja Nicole Kidmaniga. Kaks näitlejat armusid teineteisesse kiiresti, mille tulemusel Cruise lahutas abielu vaid kuu aega pärast filmi „Days of Thunder“ (1990) filmimist. Cruise ja Kidman abiellusid hiljem samal aastal, kuid teatasid lahkuminekust 2001. aastal.

„Daredevil“ (2003)

Jennifer Garner oli abielus Ben Foleyga ja Ben Affleck kihlus samal ajal Jennifer Lopeziga, kui oli filmi „Daredevil“ (2003) võtted. Nagu nende tegelastel, oli ka näitlejatel suurepärane keemia, nii et romantika oli vältimatu. Garner lahutas ja Affleck läks J. Lost lahku. Paar abiellus 2005. aastal ja nad elasid koos 13 aastat ning perre sündis kolm last. Paraku lahutati 2018. aastal.

„Titanic“ (1997)

James Cameron oli abielus Linda Hamiltoniga, kui alustas koostööd näitlejanna Suzy Amisega (kes kehastas Rose'i lapselast). Nad armusid, Cameron lahutas ja paar on abielus tänaseni.


Allikas: Stars Insider