Kingisoovitused mehele

Ohmama oraalseksi komplekt mehele on täis plahvatavaid naudinguid. Komplektist leiab kangelane Big Boy Goldeni erektsioonikreemi, mis teeb erektsiooni kõvemaks ja kaua kestvaks. Seejärel on aeg avada libestipudel ning sisse lülitada Ohmama tõukav ja vibreeriv oraalseksi masin.

Võrratu oraalseks on just see, millest iga mees unistab! Kinkekomplektis on Pulsari oraalseksi masin, mis ei jäta ühtegi meest külmaks. Selleks et erektsioon oleks tavapärasest võimsam, pihusta peenisele X Strongi erektsioonispreid. Kohe hakkab mõnna ja mõtted lähevad headele asjadele. Seejärel kanna peenisele libesti ja lülita Pulsari seksimasin sisse. Aeg on sõitu nautida.

Cuper on võimas oraalseksi masturbaator. Aseta peenis masturbaatorisse ja naudi, kuidas Cuper võtab peenise enda embusse ja imeb seda kuni 360º pöördeid tehes. Cuper on disainitud unistuste naise suu järgi: see on sügav, pehme ja imeb himuralt nii, nagu tal oleks kümme keelt suus. Cuperi sees on struktuursed keelekesed, mis viivad iga mehe võiduka orgasmini. Kanna peenisele veepõhist libestit ja naudi sõitu.

Kingisoovitused naistele

G-punkti naudingute kinkekomplekt ulakale kaunitarile. Komplektis on Dropsi puldiga juhitav tupekuul ja kirsimaitseline libesti, et saaksite lisaks g-punkti orgasmidele lisada menüüsse ka oraalsed naudingud. Kas oled piisavalt julge, et anda pult kallimale ning lasta temal otsustada, millal ja kui mõnusaks sul läheb? Te võite seda teha märkamatult kus iganes … kinos, restoranis, teleka ees.

Loveboxxi kinkekomplekt on ideaalne kingitus naisele, kes soovib kõiki oma keha naudingute punkte stimuleerida. Komplektist leiad tupekuuli orgasmide tugevdamiseks, puldist juhitava g-punkti vibraatori, dildo ja multifunktsionaalse vibraatori. See luksuslik kinkekomplekt ei jäta kedagi külmaks.

Sellest komplektist leiad vallatud abivahendid temakese libiido tõstmiseks ja orgasmilisteks naudinguteks.

Komplektis on:

  • Horny Jari kliitori orgasmikreem. See on salakaval kreem kliitorile. Määri kliitorile ja naudi sooja tunnet, paisuvat kliitorit ning märga vagiinat;

  • Denzeli vibraator kliitori või g-punkti stimulatsiooniks. Määri Horny Jari kreem kliitorile ja vii alustatu lõpuni. Orgasm on vaid mõne minuti kaugusel;

  • Chicle’i libiidot tõstvad nätsud naistele, 10 tk;

  • libesti, 50 ml.

Kingitused paaridele

Paaride naudingute kinkekomplekt on ideaalne kingitus paaridele talvepimeduse magamistoast minema pühkimiseks. Kinkekomplektist leiad kümme toodet, mis viivad vallatust eelmängust mürisevate orgasmideni.

Kui otsid kingitust paarile, siis siin on just see, mida otsid – vallatu kinkekomplekt! Loveboxxi kinkekomplekt paarile sisaldab just sobivat valikut lelusid sensuaalseks eelmänguks, pikemaks erektsiooniks ja jalustrabavaks orgasmiks.

Vallatu öö komplekt lisab särtsu ja kütab kirgi. Komplektis on Coquette’i kliitoril vibreeriv peeniserõngas ja Horny Jari kliitori orgasmikreem. Kanna orgasmikreem temakese kliitorile ja masseeri. Temakese mahlad hakkavad jooksma, ta tunneb erutust … Seejärel aseta Coquette’i peeniserõngas peale ja lülita sisse. Ta on valmis ja ootab seda, mis edasi juhtuma hakkab.

Leia endale ja oma kallimale vallatu jõulukingitus Mustast Pantrist. Saadame sinu tellimuse diskreetselt üle kogu Eesti. Kui soovid kingitust kohe kätte saada, võta meiega ühendust telefonil +372 5551 1785.

Vallatuid naudinguid!


Jaga
Kommentaarid