Tänu internetile on need tabud nüüd murtud ja iga täisealine huviline saab läbi netibrauseri mugavalt erootikapoodi külastada ja soovi korral teha ostu kõigest mõne klikiga.

See tekitab paratamatult küsimuse, kas erootika e-poest tellimine on turvaline ja anonüümne? Kas kaupmees on ostetud tooted ikka hoolikalt pakkinud või tuleb hoopis pakiautomaadi ees ebamugavust ja häbi tunda, kuna kaupmehe lohakuse tõttu on paki sisu teistele näha? Või pakikaart reedab ära paki sisu koos nime, koduse aadressi, telefoninumbri ja muu säärasega? Või on see kõik hoopis ülemõtlemisest tulenev hirm?

Jah, see on ülemõtlemisest tulenev hirm, vähemalt LoveShop.ee erootikapoes. LoveShop.ee erootikapoes on alates tellimisest kuni pakkimise ja paki kättesaamiseni kõik turvaline ning muretsemiseks ei ole absoluutselt vähimatki põhjust.

LoveShop.ee on 100% turvaline erootikapood

LoveShop.ee meeskond pakib kõik pakid ülihoolikalt ja kindlalt nii, et kolmandatel isikutel puudub vähimgi võimalus näha või teada paki sisu. Tuhandetest saadetud tellimustest ei ole mitte kordagi mitte ükski pakk hävinenud ega muudmoodi nii kahjustada saanud, et oleks paljastunud paki sisu.

LoveShop.ee on 100% turvaline e-pood ja seda kinnitavad ka sajad rahulolevad kliendid, kes on jätnud kodumaisele erootikapoele väga kõrge hinnangu. Viie palli süsteemis on keskmine hinne 4,9 punkti ja 91% klientidest hindavad poodi hindega viis, pidades teenust suurepäraseks. Vaata, mida kirjutavad sajad LoveShop.ee kliendid.

LoveShop.ee ei küsi klientidelt rohkem andmeid, kui on vaja paki saatmiseks, ja seetõttu ei pea kasutama pärisnime ning pakume võimalust tellida anonüümselt.

Paki saabumisel pakiautomaati saab klient selle võtta välja täiesti privaatselt, ilma kullerite või teenindajatega silmast silma kohtumata.

LoveShop.ee-s on lai valik erootikatooteid ja pesu

LoveShop.ee kaubavalikus on üle 5000 erineva toote, sealhulgas üle 1200 kauni pesu naistele. Kogu kaup on laokaup ja seetõttu kohe valmis saatmiseks ning seda juba samal päeval.

Tööpäeviti enne kella 20 tehtud tellimused postitatakse samal päeval ja need jõuavad enamasti saaja poolt märgitud pakiautomaati juba järgmisel tööpäeval. Peale selle on alates 60-eurosest ostust transport Eesti piires tasuta.

Tule külasta turvalist ja kiiret LoveShop.ee erootika- ja pesupoodi ning telli soovi korral kodust lahkumata, seda privaatselt ja mugavalt.

Tellimuste eest saab kiirelt ja lihtsalt tasuda läbi kõigi Eesti ja Soome, Revoluti ja Citadele pangalinkide. Lisaks on võimalus tasuda pangaülekandega ning soovi korral järelmaksuga või hoopis jagada ostusumma kolmeks võrdseks osaks ja maksta hiljem. See on Eesti mugavaim, turvalisim ja kiireim erootikapood LoveShop.ee. Tutvu e-poe ja toodete valikuga SIIN.

Jaga
Kommentaarid