„Mu naisel Antonelal on väga palju häid omadusi. Ma imetlen väga, kuidas ta igat päeva elab, olles alati heas tujus ja lähenedes ka probleemidele imetlusväärselt. Ta on väga intelligentne ja tasakaalukas inimene,“ iseloomustas jalgpallur oma abikaasat kord FC Barcelona ajakirjale.

Roccuzzo toetab Messi jalgpallikarjääri kogu südamest ja käib regulaarselt abikaasa mänge vaatamas. Ise tegeleb naine modellinduse ja äriga.

Siin on põnevad faktid paari kohta:

1. Nad kohtusid lastena. Paar sai tuttavaks oma kodulinnas Rosariost, Argentiinas juba lapsepõlves. Teismeliseks saades kolis Messi aga Hispaaniasse, et arendada jalgpallikarjääri.

2. Tragöödia viis nad kokku. 2005. aastal hukkus Roccuzzo parim sõbranna Ursula Notz autoõnnetuses ja Messi tuli uudist kuuldes tagasi Argentiinasse, et lapsepõlvesõbrannat lohutada.

3. Nad abiellusid 2017. Maailmakuulus jalgpallur ja modell abiellusid 30. juunil 2017. aastal ja nende pulmapidu pälvis meedias tiitli „sajandi pulm“.

4. Paaril on kolm last. 2012. aastal sündis paari esimene laps, poeg Thiago. Paari teine poeg, Mateo, sündis 2015. aastal ja kolmas poeg, Ciro, 2018. aastal. Messi on isaduse kohta öelnud, et isaks kasvatakse. „Sa kasvad ja sa õpid. Me ammutame kogemusi kõigis eluaspektides, aga kolme lapse isaks olemine on minu perspektiivi elule kõvasti muutnud ja aidanud mul kasvada.“

Allikas: People