Uurisime lähemalt, mis Marianale infrapunateraapia juures kõige rohkem meeldib.

„Olen alati koju sauna igatsenud, kuid see nõuab lisaks vabade ruutmeetrite olemasolule ka kopsakat summat rahakotis. Uude praktilisse infrapunamatti HIIT poen higistama kasvõi koju teleka ette,“ toob Mariana välja infrapunamati suurima plussi.

Tõepoolest, uuringud leiavad, et infrapunateraapia pakub mitmeid hüvesid: taanduvad põletikud, leeveneb akne, kiireneb ainevahetus, langeb kaal ja väheneb tselluliit. Lisaks muutub kvaliteetsemaks uni ja leeveneb ärevus.

Mariana tegi alustuseks soovitusliku 14-päevase kuuri, millega kaotas lausa 4 kilo. Kuna ka vööümbermõõdust kadusid liigsed sentimeetrid, tekkis naisel kena talje, mille üle Mariana eriti rõõmustas. Seejärel jätkas ta infrapunamatis käimist üks-kaks korda nädalas. „Ma pole kunagi end nii energiliselt ega vähem pundunult tundnud!“ Mariana jaoks on puhitusetunde kadumine infrapunateraapia juures ootamatu, ent väga väärtuslik pluss. Kasutegureid on infrapunamatil tema kogemuse põhjal aga veelgi.

Kvartskristallist juukseharjast infrapunamatini

„Isiklikus sõprusseltskonnas olen olnud alati see entusiast, kes kõikvõimalikud tervisetooted, -teenused ja -trendid ära proovib. Töötan massöörina ja arvan, et tegemist on professionaalse huviga. Ükskord sõin kaks nädalat igal hommikul toorest küüslauku, et pärast antibiootikumikuuri keha loodusliku probiootikumi abil taastada. See praktika töötas küll – tervis tuli ja ... kliendid läksid, inimesed kippusid üldse eemale hoidma. Katsetan igasugu põnevaid lahendusi, näiteks iluprotseduure tehes kasutan kvartsist tooteid – nägu masseerin kvartsist rullikuga ja samast materjalist on ka minu juukseharja harjased. Ühesõnaga, proovin kõike, mis huvitav ja kasulik tundub.

Seega polnud ei mu sõbrannad ega elukaaslane imestunud, kui keha puhastamise ja kaalukaotuse eesmärgil soetasin uuendusliku infrapunamati HIIT. Teistele selgitasin, et see on lihtsalt üks praktiline kaasaskantav saunaefektiga tekk.

Isikliku sauna omamine on seni jäänud minu mannavahuroosaks unistuseks. Selle asemel on mul nüüd mannavahuroosa infrapunamatt HIIT!

Elan korteris ja isikliku sauna omamine on seni jäänud minu mannavahuroosaks unistuseks. Selle asemel on mul nüüd mannavahuroosa infrapunamatt HIIT!

Muidugi tegin kõigepealt korraliku uurimistöö ja sain teada, et infrapunateraapia aitab parandada ainevahetust, leevendada valu ja põletikku, ergutada südame tööd ning, üllatus-üllatus, selgus, et protseduur aitab ka võitluses aknega.

Ootasin kaalukaotust, lisaks sain särava naha

Esimest korda kogesin infrapunamati hüvesid sel suvel. Nimelt soovitas uudset tervisetoodet mulle sõber, kes ise välismaal elades infrapunamatti juba aastaid kasutas. Alustasin infrapunateraapiaga kaks kuud enne oma parima sõbranna pulma, peamiseks põhjuseks see, et pruutneitsikleit oli ärritavalt kitsas, lausa number väike. Eesmärgiga enne olulist pidupäeva kaalu kaotada, otsustasin infrapunateraapiale võimaluse anda. Mida mul kaotada oli? Ja fakt, et üks infrapunamati seanss kulutab kuni 600 kcal, tegi otsustamise üsna lihtsaks.

See, et kaotasin kahe nädalaga 4 kilo lihtsalt pikutades ja toksiine välja higistades, oli minu jaoks midagi enneolematut, kuid see polnud ainus pluss! Uus energiatase ja ilus klaar nahk olid midagi, mida kohe üldse oodata ei osanud. Ehkki kui mõtlema hakata, siis nahk on ju inimese suurim organ ja selle kaudu higistades vabaneme paljudest mürgistest toksiinidest.

Kiirustame mõlemad tööpäeva kiiremini lõpetama, sest kes esimesena koju jõuab, sellel on matile eesõigus.

Uskumatu, kuidas pooletunnine 60–70-kraadises kuumuses pikutamine (ja see on üks igati mõnus pikutamine, sest kuulan samal ajal podcast’e või vaatan Netflixi) niivõrd hästi mõjub.

Nüüd kasutab kiirema taastumise eesmärgil infrapunamatti ka minu jõusaalihundist partner. See on juba päris tavaline, et kiirustame mõlemad tööpäeva kiiremini lõpetama, sest kes esimesena koju jõuab, sellel on matile eesõigus. Kusjuures me mõlemad oleme varem detox’i eesmärgil proovinud erinevaid smuuti- ja mahladieete. Mul on tunne, et mati vahel higistamine sobib mulle kibedapoolse sellerimahla joomisest rohkem. Hea maitsega smuutid on meie menüüs muidugi alles.

Rohkem infot leiad kodulehelt www.hiit.ee.

Sooduskoodiga „DELFI“ HIIT infrapunamatt -90€ soodsamalt + kingituseks 10 tk sisukile. Kasuta võimalust!

Jaga
Kommentaarid