Super seksikogemus jääb pikaks ajaks meelde. Halb seks niisamuti. Vahelduse vajadus saadab meid igas eluvaldkonnas, nii ka magamistoas. Pole siis ime, et erootilise sisuga keskkonnaga OnlyFans on liitunud üle 170 miljoni kasutaja ja iga päev lisandub sellele veel 500 000 inimest vanuses 35–45 aastat. OnlyFansis veedavad aega peamiselt mehed, sest mehed tüdinevad magamistoa rutiinist palju kergemini kui naised.

Magamistoa seksilõks – teeme ainult neid asju, mis on alati toiminud

Püsisuhtes olles ja pereelu elades on aega väga vähe. Me teame, mis meile endile meeldib ja mis partnerile meeldib. Seksides läheme kindla peale välja ja teeme just neid asju, mis on läbiproovitud ning viivad orgasmini. See muutub ajapikku väga igavaks ja magamistoast saab seksilõks. Millal sina kasutasid fantaasiat ja pakkusid oma partnerile midagi uut?

„Jah, ei, võib-olla“ seksinimekiri paneb fantaasia tööle

Kuidas oma seksirutiini lõhkuda? Ülesanne ei olegi enamiku jaoks nii lihtne. Uudsuse tekitamine nõuab fantaasiat. Alustuseks on lihtne nipp koostada „Jah, ei, võib-olla“ seksinimekiri. Tehke kallimaga kumbki endale nimekiri kohtadest, tegevustest, elamustest ja jagage need tulpadesse: jah, ei, võib-olla. Seejärel arutage koos läbi ja hakake uusi kogemusi tekitama. Üks olulisemaid aspekte on aru saada, kuidas te kumbki tahate ennast seksi ajal tunda: hellitatuna, alluvana, domineerivana? Võib-olla on see üllatusmoment või hoopis vahelejäämise elevus, mida seks avalikus kohas endaga kaasa toob? Selliseid asju oma kallima kohta teades saab sinu seksuaalfantaasia toitaineid ja hakkab teistmoodi tööle. Üllatusena avastate, et on palju asju ja tundeid, mida teine tahaks kogeda, ent pole seda välja öelnud.

Oraalseksist unistab iga mees. Tunda, kuidas peenis erekteerub naise huulte vahel, paneb erutuse helikiirusel lendama. Naise orgasmide maailmas on kliitori stimuleerimine seksi ajal sama oluline kui metsas orienteerumisel kompassi lugemise oskus. Oraalseks paneb mehe ja naise saaja ja andja rolli. Kui sina oled seni magamistoas olnud pigem saaja rollis, siis uudsuse tekitamise eesmärgil on sul aeg rolli vahetada.

Kes esimesena orgasmi saab, see on kaotaja

Seksirutiini lõhkumiseks vii sisse lihtsaid muudatusi. Seksige mõnes uues kohas, mitte alati selili oma voodis. Seksige ebatavalisel kellaajal. Kui harilikult seksite õhtul magama minnes või hommikul ärgates, siis tehke seda vahelduseks keset päeva. Kas sulle meeldiks seksikas kohting lõunapausi ajal autos, restorani tualetis või kodus söögilaua peal?

Seksikad mängud on teejuhiks uute nauditavate elamuste loomisel. Erootilise mängu Pull & Play reeglid on lihtsad – kes esimesena orgasmi saab, see on kaotaja. Sellist mängu võita küll ei tahaks!

Proovige iga kord mõnda uut seksipoosi. Jagage ära, kelle kord on seksipooside koreograaf olla. Kamasutra sekspooside taskuraamatus on 69 illustratsiooni ja õpetust.

Afrodisiaakume sisaldav massaažiküünal sulab erootiliseks massaažiõliks. Neile, kes ihaldavad magamistoas hellitusi, on erootiline massaaž kirsiks tordil. Õli imendub naha sisse ega jäta plekke. Mis oleks parem kui üks orgasm eelmängu ajal?

Seksimine ja seksi ootus tõstavad keha õnnehormoonide taset kaks korda. Hoolitse enda ja oma kallima seksikate vahelduste eest. Külasta Musta Pantri e-poodi ja leia endale vaheldust.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter


Jaga
Kommentaarid