Naine otsustas oma pojast kududa koopia ja postitas kogu loo ka Bored Panda veebilehele. Tema artikkel kandis pealkirja „Mu poeg ei taha mind enam kallistada, seega kudusin temast koopia“, kus kirjutas, et poeg on parajasti puberteedieas, pöörates rohkem tähelepanu oma sõpradele ja telefonile kui oma emale.

„Me naerame palju oma erinevate vajaduste üle. Tema soovib rohkem oma ruumi ja mina tahaksin ta üle valada emaliku armastusega,“ kirjutas naine, kes on kogu elu kudumisega tegelenud.

Marieke, kes on varemgi realistlikest esemetest koopiaid kudunud, otsustas kokkuleppel pojaga asuda senisest suurima projekti kallale – pojasarnase kootud kostüümi loomise juurde.

Naise sõnul esindab valmis projekt tegelikult tema mõlema poja teatud omadusi. „Mu vanem poiss kasvas protsessi vältel nii palju, et tegelikult sai valminud kootud kostüümi selga panna ainult noorem poeg.“

Marieke sõnul oli kogu projekt pere ühine ja lõbus ettevõtmine, ent see on pälvinud publikult palju erinevaid emotsioone, liigitudes judinaid tekitavast ilusani. „Kui ma selle valmis sain, mõtlesime, et see on ju tegelikult hea lahendus emadele, kes tahavad oma lapsi palju kallistada, aga lapsed ei ole nõus,“ muigas naine. „Niisiis soovitan teistelgi endale oma lastest koopiad kududa!“

Allikas: Your Tango