„Ma olen päris palju reisinud ja välismaal on ka ju tihtipeale ühistranspordis validaatorid, kus sõiduõigust tõendada või pilet muretseda. Aga mujal riikides ei ole ma sellist teguviisi, nagu ma siin Eestis peaaegu igapäevaselt näen, veel kohanud. Ehk on lihtsalt vedanud.

Aga mul on tunne, et Eesti inimesed leiutavad igavuse peletamiseks uusi ja põnevaid viise, kuidas ühiskaarti valideerida. Et see bussi sisenedes näppu võtta ja viibata, see on ju liiga igav. Palju põnevam on vehkida oma suure ridiküliga validaatori ees ja loota, et piiks käib (kui keegi kaaskodanikest juhtub ette jääma, on ta loomulikult ise süüdi, et oli valel ajal vales kohas). Sellest veelgi põnevam on hoida kaarti turvaliselt rinnataskus ja sooritada validaatori vastas võimlemisharjutusi, hõõrudes end truult vastu piiksumasinat.

Sellised tembud tekitavad tunde, et avanev vaatepilt on ühtaegu mu päeva tipptase ja samal ajal ka nilbeim hetk... Eriti, kui mõelda nende peale, kes end truult vastu validaatorit hõõruvad. Igav ei hakka igatahes!“

Lugejad, kas olete veel mõnda põnevat viisi kohanud, kuidas kaasmaalased validaatorit kasutavad? Jagage oma kogemust kommentaarides!