Oled jäiga ja paindumatu iseloomuga

Inimesel, kes on kaua üksi elanud, on oma kindlad harjumused tekkinud. Vanusega need harjumused aina kinnistuvad. Ja sellega tuleb kohe arvestada. Ning selle tõttu oleks hea olla ise järeleandlikum ja paindlikum ning miks mitte teha nalja ka oma jäikade veendumuste üle?

Ära eira ohumärke

Ükskõik, kui vana sa ka ei ole, on asju, millega ei tohi mitte kunagi leppida. Ja sel puhul tuleb lihtsalt kohe esimeste ohumärkide puhul minema minna ja mitte oodata, et inimene ennast muudab. Või et küll asjad laabuvad iseenesest ja kõik saab korda. Näiteks, kui keegi sinu kulul nalja teeb, aga ise ei kannata, kui sina sama teed, on see ohumärk. Kui teie suhe ei ole võrdne, siis on nalja tegemine pigem alandus. Sama kehtib ka selle kohta, kui keegi hakkab sind või sinu väärtusi maha tegema. Või siis katsub eemaldada sind su lähedastest ja sõpradest.

Ära tutvusta talle liiga ruttu oma lähedasi

See on väga tähtis, et sa hoiaksid oma isikliku elu enda teada. Vähemalt mõnda aega teie suhte alguses ja valmistad selle tutvustamise hetke korralikult ette. Et see oleks selline hetk, mis on teile mõlemale tähtis ja oluline. Kindlasti ei tohiks seda teha ootamatul moel ja halbades tingimustes. See võib kogu tulevasele suhtele kriipsu peale tõmmata.

Allikas: Kodused Lood