Claudia kihlasõrmust kaunistab teemanti asemel moissaniit, mis on välimuselt teemantiga väga sarnane kalliskivi, kuid on loodud laboris, mis ühtlasi muudab ka tema hinna väga palju soodsamaks.

25-aastane suunamudija on pahane, et kuigi ta ise armastab oma kihlasõrmust väga, ei arva mõned tema jälgijad, et sõrmus piisavalt hea on.

„Ma olen täielikult tüdinenud, et naised teisi naisi kiusavad ja kommenteerivad, justkui oleks vähem raha maksnud kihlasõrmus kuidagi vähem väärt. Kihlasõrmus peaks maksma nii palju, kui on sinu ja su kaaslase jaoks rahaliselt mõistlik,“ jagas suunamudija.

Talle kingitud moissaniidiga sõrmus maksis 4600 dollarit ja näeb naise sõnul imeline välja.

Claudia sõnul ei ole aus oodata, et kaaslane käiks 10 000 dollarit maksva kihlasõrmuse eest välja kõik oma säästud.

Enda sõrmust välja valides tunnistas suundamudija, et vaatas tähelepanelikult ka hinda, sest neil on teisigi asju, millele raha kulutada. „Kui su kaaslane sind armastab ja sinust hoolib ning annab omalt poolt parima, siis see ongi kõige olulisem asi.“

Paljud Claudia jälgijad TikTokis nõustusid tema seisukohaga. „Asi ei ole mitte sõrmuses, vaid inimeses, kes sõrmuse kingib,“ kirjutas üks.

„Mina isegi eelistan odavamat sõrmust, selle asemel et muretseda, mis juhtuks, kui ma sõrmuse ära kaotaksin või see ära varastataks. Ka odavamad sõrmused võivad olla sama ilusad,“ kirjutas teine.

Kolmas jälgija kirjutas, et tema kihlasõrmus maksis 50 dollarit, aga tähendab talle palju rohkem, kui ükski massiivne teemant võiks tähendada.

„Ma olen sinuga täiesti nõus. Me panime raha imelisele pulmareisile ja ei kahetse sugugi,“ avaldati noorele naisele veel toetust.

Allikas: The Sun