Uroloog ja seksuaalhariduse edendaja dr Rena Malik on võtnud enda südameasjaks mehi selles osas valgustada ja purustada mõned väärarusaamad.

Kliitor on nagu peenis

Kliitor ja peenis arenevad samadest kudedest loote staadiumis. Neis mõlemas on käsnjas koesammas, mis täitub erutuse hetkel verega. Peenises on umbes 4000 mõnunärvi. Kui varem arvati, et kliitoris on 8000 mõnunärvi, siis möödunud sügisel avaldasid teadlased väljaandes Journal of Sexual Medicine uue avastuse, et kliitoris on 10 821 mõnunärvi. Seega on kliitor ülitundlik ja kliitori ainus funktsioon on pakkuda naisele naudinguid.

Komplekt „Lõputu orgasm“

Mis võiks olla nauditavam kui jäik peenis ja võimsad vibratsioonid kliitoril?! Komplekt „Lõputu orgasm“ toob magamistuppa võimsa erektsiooni, mis kestab ja kestab, ning kliitoriorgasmid naisele. Komplektist leiad populaarseima erektsioonikreemi Maral ja peeniserõnga, mis pikendab erektsiooni ning vibreerib naise kliitoril.

Kliitoril on eesnahk

Kliitor on eensnaha all peidus samal põhjusel nagu peeniski. Eesnahk kaitseb kliitorit infektsiooni ja ärrituste eest. Naisele kliitorimassaaži tehes jäta eesnahk omale kohale ja ära püüa kliitorit peidust välja tuua. Massaaž otse kliitoril võib mõjuda pigem ärritavalt.

Keeletornaado kliitoril olgu lõppmäng, mitte eelmäng

Naised armastavad kliitoriorgasme. 75% naisest saavad orgasme enamasti ainult kliitoril. Ilma seda otseselt stimuleerimata naine selle päris orgasmini ei jõuagi. Kliitoriorgasme taga ajades ei maksa kohe keeletornaadot tegema hakata. Nii nagu peeniski peab tugevaks stimulatsiooniks olema eelnevalt erektsiooni saavutanud, peab ka kliitorile andma aega erutuda. Peenise masseerimine käega võib juba mõne minutiga orgasmiga lõppeda. Naise kliitorit käe või keelega stimuleerides tuleb palju kauem vaeva näha. Naine võib orgasmini jõuda alles 20–40 minuti pärast. Just seepärast ongi kliitori stimuleerijad niivõrd populaarsed. Alusta vibraatori õrnadest vibratsioonidest ja naise erutuse suurenedes lisa intensiivsust. Vibraatoriga kulub naisel orgasmini jõudmiseks vaid mõni minut.

Häbememokad on unikaalsed nagu sõrmejälg

Erootikatööstuses töödeldakse videoid ja pilte, et naiste häbememokad näeksid n-ö kaubanduslikud välja. Tegelikkuses on iga naise häbememokad oma kujult, värvilt, suuruselt ja paksuselt unikaalsed. Just nagu inimese sõrmejälg. Erutuse ajal võivad häbememokad paisuda kaks kuni kolm korda suuremaks kui tavaliselt ja ka värvi muuta.

Orgasmikreemid stimuleerivad häbememokki ja kliitorit ning naisel tekib samasugune soe, pulseeriv tunne, nagu ta oleks juba mõnda aega mehega seksinud. Orgasmikreem on iga mehe parim sõber ja teeb poole töö tema eest ära.

YesforLov CBD-ga orgasmikontsentraat – mis see veel on? CBD on 100% looduslik afrodisiaakum, mis sisaldab endas kanepiõliekstrakti ja L-arginiini. Mõlemaid on sajandeid kasutatud genitaalse tundlikkuse ja naudingu suurendamiseks. Suure kannabidiooli osakaaluga (150 mg) tekitab CBD-kontsentraat n-ö argipäeva mõtetest lahtilaskmise tunde. Piisab mõnest tilgast sellest orgasmilisest, looduslikust ja orgaanilisest seerumist, et stimuleerida erutust ning suunduda sügavatele orgasmide võlumaale.

Eelmäng suurendab vagiinat kuni kaks korda

Eelmängu ajal saadab naise vagiina ajule signaali „hei, me oleme valmis“. Vagiina muutub niiskeks ning tema pikkus ja laius suurenevad kuni kaks korda oma tavalisest suurusest. Pärast vahekorda läheb vagiina oma tavasuurusesse tagasi. Peenise suurendajad toovad magamistuppa vaheldust.

Emakas on isepuhastuv

Tänu östrogeenile on emakas happeline keskkond ja bakterid, mis kaitsevad emaka mikrofloorat. Emakas on väga hästi kaitstud nakkuste ja halbade bakterite sisenemise eest.

Vagiina on vähem kaitstud ja intiimpiirkonna hügieen on ääretult oluline. Seetõttu on tähtis, et mehe peenis ja käed oleksid enne vahekorda puhtad. Sekslelude kasutamise korral peaksid need olema eelnevalt pestud ja desinfitseeritud. Libesti valimisel tuleks eelistada vee põhjal valmistatud libesteid, mis ei sisalda parabeene ega ftalaate.

Leia endale ja oma kallimale vallatut vaheldust Musta Pantri e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid