„Kõik mu sõbrannad siunavad viimasel ajal taksoäppe, et küll tühistatakse, imeliku ooteaja eest kasseeritakse raha ja üleüldse olevat kõik nii-nii halvasti. Minul oli aga reede öösel nii tore kogemus, et mõtlesin selle kirja panna.

Käisin sõpradega väljas ja peale mõnda tundi baaris tiksumist sättisime end koju. Tellisin siis Bolti äpist takso nagu ikka. Sõit oli tavaline, aga kui jõudsime mu kortermaja juurde, siis tänasin, väljusin ja eeldasin, et juht sõidab minema. Kuid ta seisis seal edasi, mina kohmitsesin ukse juures, sest ei leidnud käekotist oma võtmeid. Otsisin neid päris kaua, takso aga seisis ikka edasi. Mäletan, et mõtlesin veel, et huvitav, miks ta seal seisab.

Lõpuks leidsin oma võtmed ja astusin trepikotta. Piilusin aknakesest välja ja kohe, kui uks mu selja taga sulgus, pööras taksojuht ringi ja sõitis minema. Siis saingi aru, et ta vist ootas, et jõuaksin ikka turvaliselt trepikotta! See oli nii armas žest, kohe ütlemata kena temast ja tegi seest soojaks. Olen väga tänulik selle armsa kogemuse eest.“

Lugejad, jagage ka oma toredaid taksokogemusi kommentaarides!