Esimeses saates tuleb külla Brigitte mänedžer Marjen Võsujalg, kes avaldab põneva loo, kuidas ta Brigitte Susannega üldse kohtus.

Kuigi „Vallalise kaunitari“ skandaalsest lõppakordist on möödas juba üle kahe kuu, on teema Brigitte Susanne Hundi mänedžeri Marjen Võsujala sõnul endiselt aktuaalne ning paljud asjad on jäänud avalikkusele avaldamata. Seetõttu otsustas saate kangelanna paljastada uue tahu kurikuulsa lahkumineku kohta. Samuti avalikustab Brigitte, kas ta on Hendrikuga peale skandaalset õhtut veel kohtunud ning tuleb välja, et üks uskumatu intsident on tõesti juhtunud.

Skandaalide valguses tuleb põgusalt juttu ka Kristina lahkumisest raadiojaamast MyHits ning käsil olevast lahutusprotsessist. „Mul on päriselt raske!“, tunnistab Kristina. Naised räägivad suhete jätkumisest peale lahkuminekut ja lahutusprotsessi. Oma kogemusest räägib ka Marjen, kes on suutnud luua korraliku kärgpere!

Kolmiku intensiivne vestlus tüürib ka sinna, et üheskoos selgitakse välja ilmselge punane lipp paari- ja sõprussuhetes ning muu hulgas tuleb jutuks esimese hooaja kaassaatejuht Laura Valk.