Kui paljude omadustega suudad sina samastuda?

Su nägu on sümmeetriline

Mida sümmeetrilisem on sinu nägu ja keha, seda ilusamaks sind peetakse ja seda rohkem saad tähelepanu.

Sinu häält on meeldiv kuulata

Ebameeldiv hääl, nagu ka halb hingeõhk, võib atraktiivsuse taset hetkega langetada. Piiksuvad ja kriiskavad hääled. Liiga vali või liiga vaikne. Pomisemine või monotoonne – ükski neist ei ole hea. Uuringud näitavad, et mehed eelistavad kõrgemaid hääli ja naised madalaid. Huvitaval kombel eelistavad mõlemad sugupooled potentsiaalsete kosilaste hääles hingeldamist.

Meie hääled annavad suure aimduse meie isiksusest – näiteks noore tüdrukuliku häälega naised kipuvad olema ülinaiselikud ja itsitavad.

Sa lõhnad hästi

Hea parfüüm ei ole sage omadus „peab olema“ nimekirjas, mida me peame partneris atraktiivseks. Kuid tugev ebameeldiv kehalõhn võib muuta Bradley Cooperi ühe sekundiga kõige ebaatraktiivsemaks inimeseks. Samamoodi võib atraktiivsuse ära nullida ka liiga tugev parfüüm.

Inimene, kes käib regulaarselt duši all, kannab puhtaid riideid, jälgib head hambahügieeni ja kannab deodoranti, on atraktiivsuse skaalal kõrgel kohal.

Sa naeratad palju

Uuringud näitavad, et meie hinnangut atraktiivsusele mõjutab tugevalt naeratuse intensiivsus. Tegelikult näitas uuring, et õnnelik näoilme võib kompenseerida suhtelist ebaatraktiivsust. See toimib mõlema soo, kuid eriti naiste puhul.

Sul on suured silmad ja suur suu

Enamik inimesi eelistab väikestele silmadele suuri ja neid ahvatlevad rohkem lopsakad kui kitsad huuled.

Sa kõnnid sensuaalselt

Kõikuvad puusad ja hea kehahoiak muudavad inimese atraktiivsemaks. Kui soovid, et sind nähakse seksuaalselt meeldivana, on veel üks oluline element: paindlikkus.


Allikas: Daily Mail