Matemaatika on aidanud aru saada paljudest suurtest küsimustest maailmas, näiteks miks 80 protsenti naistest teesklevad orgasmi ja ainult oma kallimast tihtilugu ei piisa, et rahuldust saada. Paarid nahistavad keskmiselt 33 sekundit kuni 44 minutit. Mediaan on aga 5,44 minutit. Seks lõpeb reeglina siis, kui mees saab orgasmi.

Nii, mehel kulub 5,44 minutit, aga naised vajavad umbes 20 minutit, et orgasmini jõuda. Sellepärast naised teesklevadki orgasmi. Aitab sellest! Pühi sõbrapäeval magamistoast tolm seksika kingitusega ja paku talle naudingut, mida ta väärib! Kui sina oled üks neist, kes nahistab kord kuni kaks nädalas ainult voodis enne uinumist, siis on soovitused just sinule.

Sex Bomb“ kinkekomplektist leiad jalgevahelt avatud stringid ja vedela vibraatori, mis kutsuvad mängima! Mehed armastavad silmadega ja seksikas pesus naine just seda pakubki. Vedel vibraator viib erutustunde kulminatsioonini ja teeb pool tööd mehe eest ära.

75 protsenti naiste orgasmidest toimuvad just nimelt kliitoril, kus asub ligi 10 000 närvi. Kliitorimassaaž on oluline, et naine saaks hullamise ajal võimsa orgasmi. Käe või keelega kulub selleks ligi 20 minutit. Vibraatoriga vaid mõni minut. Ära unusta kliitorile rohkelt vee põhjal valmistatud libestit panna ning lisa vürtsi vedela vibraatoriga.

Clit Therapy sõrmevibraator + vedel vibraator on tõeline kombo. Vedel vibraator on pöörane. See teeb kliitori uskumatult tundlikuks. Kõditavad sensatsioonid sööstavad üle kogu kliitori ja häbememokkade. Püksikud lähevad iseenesest märjaks nagu teismelisena ulakaid mõtteid mõeldes. Kui vedel vibraator juba peal, siis enam tagasiteed pole. Mõelda vaid, kui võimas oleks vedelat vibraatorit koos partneriga proovida?

Orgasme täis Naise Vallatute Orgasmide komplektist leiad

  • Mia Rose kliitorit limpsiv lelu: Amazoni TOP ostetav sekslelu on lihtsalt geniaalne! 75% naiste orgasmidest on kliitoril. Mia Rose seksikas lelu limpsib kliitorit nii nagu ükski mees seda teha ei suuda ilma kaela krambita. Sõrme või keelega kulub kliitori orgasmiks 20-40min, leluga vaid mõni minut.

  • CoverMe g-punkti vibraator

  • Vibroh vedel vibraator: Mis on vedel vibraator? See on unisex geel, mis tekitab peale kandes sensatsioonilisi vibratsiooni laineid. Naine kannab ainult mõne tilga kliitori piirkonda ja juba 30sek avaldub geeli särisev mõju. Mees võib meheaule suurema koguse kanda. Mõju kestab kuni 45min. Kõige lihtsam viis seda meestele selgitada oleks, et see tundub, nagu paneks nõrga 9-voldise patarei oma keeleotsale. Ja see on veel täiesti looduslik.

  • Libesti ja sekslelude puhastusvahendi

Kamasutra sekspooside raamat aitab vallatut vaheldust magamistuppa tuua ja miks mitte, seksi magamistoast välja viia. Raamatus on 69 seksipoosi illustratsiooni ja inglisekeelset õpetust. Olles püsisuhtes ja elades pereelu, on aega väga vähe. Me teame, mis meile endile meeldib ja mis partnerile meeldib. Seksides läheme kindla peale välja ja teeme just neid asju, mis on läbiproovitud ja viivad orgasmini. Ja see muutub ajapikku väga igavaks ning muutub magamistoa seksilõksuks. Millal sina kasutasid fantaasiat ja pakkusid oma partnerile midagi uut?

Kuna mehed jõuavad orgasmini oluliselt kiiremini, on suureks abimeheks naise järeleootamisel peeniserõngad, mis pikendavad erektsiooni kestust ja jäikust. Eriti mõnusad on peeniserõngad, mis masseerivad hullamise ajal naise kliitorit vibratsioonidega.

Orgasmikreeme tuntakse kui vedelaid vibraatoreid. Need erutavad naist ja teevad erogeensed tsoonid tundlikumaks. Mehe erektsioon on võimsam ja pikem. Sinu ja Tema orgasmikreem Dragon on loodud partneritele suguühte maksimaalseks nautimiseks.

Üllata oma kallimat selle luksusliku sekslelude komplektiga. I Love Pink komplekt on mõeldud paaridele, kes naudivad pikka eelmängu ja kummardavad mitme orgasmi teekonda.

Komplektist leiad:

  • Käerauad

  • Tupekuulid vaagnapõhja lihaste treenimiseks, et orgasmid oleksid võimsamad

  • Sõrmevibaatori kliitori ja nibude stimuleerimiseks (töötab 2x LR41 patareidega, ei ole kaasas)

  • Jänkuvibraatori kliitori ja g-punkti naudinguteks (töötab 2x AAA patareidega, ei ole kaasas)

  • Satiinist silmamaski

  • Ehtsate marabu sulgedega kõdisule

Erinevate uuringute kohaselt suurendab seksivaene elu stressi ja immuunsüsteemi nõrgenemist. Seksuaalse tervise eest hoolitsemine on igaühe enda kohustus. Orgasmid on äärmiselt tervislikud ja sekslelude toomine paarisuhtesse hoiab rutiini kaugel eemal.

Julgege katsetada ja uusi asju avastada erootikapoe Must Panter hoolega valitud toodete hulgast.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid